Ювенальний прокурор провів просвітницький урок для рівненських ліцеїстів

Ювенальний прокурор провів просвітницький урок для рівненських ліцеїстів

04.05.23 08:08 0 212
Ювенальний прокурор Рівненської обласної прокуратури, на запрошення адміністрації рівненського ліцею № 15, провів просвітницький юридичний урок для старшокласників закладу.

Прокурор розповів про особливості своєї професії загалом та роботи з неповнолітніми зокрема.

Також, з огляду на підлітковий вік аудиторії, на зустрічі підняли тему шкідливості вживання алкоголю та інших заборонених речовин. І не лише в частині, яка стосується безпосередньо впливу на здоров'я, а й у частині відповідальності, яку доведеться понести за вчинення таких правопорушень.

Окремим питанням з ліцеїстами обговорили основні правила інтернет-безпеки. Йшлося, зокрема, про те, як не потрапити на гачок до шахраїв та інших злочинців.

Крім того, ювенальний прокурор провів профорієнтаційну роботу з підлітками, які саме стоять на порозі вибору майбутньої професії. Прокурор розповів свою історію вибору юриспруденції, акцентував увагу на важливості навчання та поділився з учнями власними порадами.

«Ми завжди радо відгукуємося на такі запрошення і йдемо на зустрічі із молоддю. За ними – майбутнє. І якщо наші поради та попередження допоможуть підліткам не стати на злочинну стежку – то це найкращий показник нашої роботи» - зазначив ювенальний прокурор.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 травня змінюється ...
Наступна новина: Тернопіль: муніципальні ...

КОМЕНТАРІ