Цілі та етапи переобладнання автомобілів

Цілі та етапи переобладнання автомобілів

10.05.23 12:18 0 253

У сучасній Україні спостерігається великий попит на таку послуга, як зміна зовнішнього вигляду та внутрішнього облаштування автомобіля. Переобладнання автомобілів в Україні — це процес, який дозволяє модифікувати стандартний транспортний засіб з метою покращення його функціональних характеристик та підвищення експлуатаційних показників.

Компанія «Автополімер» виконає будь-яку переробку автомобіля. Звернутися необхідно до наших професіоналів ще й тому, що оформлення відповідних документів після виконаних робіт потрібно також довірити фахівцям. Наприклад, переобладнання вантажних автомобілів або переробка фургона на мікроавтобус можуть включати глобальні зміни, які вимагатимуть повного переоформлення наявних документів на старий варіант машини.

Які зміни може зробити компанія при переробці транспорту?

Переобладнання вантажних автомобілів — найпоширеніші типи операцій, які робляться з машинами, господар яких звернувся до салону.

Враховуючи побажання кожного замовника, наше підприємство може виконати такі роботи:

  • адаптувати автомобіль до певних умов експлуатації;
  • розширити можливості та збільшити вантажопідйомність;
  • перетворити зовнішній вигляд та змінити наповнення усередині;
  • зробити діагностику та, якщо необхідно, ремонт електричної частини авто;
  • пофарбувати зовнішню частину машини та частину, де розташований двигун;
  • укомплектувати тюнінговими пристроями.

Переобладнання мікроавтобуса на вантажний транспорт вимагатиме повної зміни кабіни та виконання робіт зі збільшення потужності та навантаження. Якщо ж передбачена переробка салону мікроавтобуса, то всередині необхідно провести роботи з встановлення перегородок, вирізування вікон, або, навпаки, їх усунення. Сидіння повинні бути або прибрані, або додані додаткові. Виконуються роботи з перетяжки останніх або їх ремонту.

Фарбування транспортного засобу буде виконане автомобільними фарбами найпровідніших брендів з використанням сучасного обладнання.

Вартість переобладнання автомобіля прораховується з огляду на всі складові. Це і перелік всіх виконаних послуг, і якість деталей і матеріалу, що використовуються.

Спеціалісти, що працюють в компанії «Автополімер», на високому професійному рівні впораються з кожною роботою, а, відповідно, господар гарантовано отримає змінений за своєю вимогою автомобіль.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 34)

КОМЕНТАРІ