Як приготувати млинці і довести їх до досконалості?

Як приготувати млинці і довести їх до досконалості?

10.05.23 12:32 1 229

Все, що вам потрібно, це кілька інгредієнтів, хороша сковорода і трохи вміння готувати млинці. Але щоб не пропустити їх і обов'язково досягти успіху, ось кілька порад, які повинні бути вам корисні.

Готувати вдома за бажанням і пори року, це так само просто, як хороша кулінарна база! З Foodideas.com.ua ви зможете приготувати самі та дуже прості рецепти, які ви звикли замовляти в ресторанах і які ви не могли б уявити, що зможете відтворити. Щоб надати смаку страві чи змінити рецепт, основи кулінарії настільки ж необхідні, наскільки їх легко освоїти.

Основний (і неминучий) рецепт млинців

Млинці завжди готуються за базовим рецептом: 250 грам борошна, 3 яйця, 50 сантилітрів молока, 2 столові ложки соняшникової олії і ще трохи на сковороду, щіпка солі і 3 столові ложки цукру за бажанням. Потім тісто можна присмачити флердоранжем, ваніллю, корицею або ромом за бажанням кожного.

Як отримати млинцеве тісто без грудок?

Для приготування тіста для млинців необхідно просіяти борошно, а потім змішати його з дрібкою солі (і цукру) до утворення лунки. Потім розбийте яйця в центр, потім перемішайте, перш ніж потроху додавати молоко, збиваючи. Цей спосіб дозволяє уникнути утворення грудок. Для більш легких млинців ви також можете замінити чверть дози молока пивом (або газованою водою для безалкогольного варіанту).

Чи варто залишити тісто для млинців у холодильнику?

Для ідеальних млинців краще дати тісту відпочити в холодильнику в герметичній коробці або салатниці, накритій чистою тканиною, принаймні на годину, найкраще на ніч. Це дозволить клейковині, що міститься в борошні, набрякнути і віддати всю свою пухкість майбутнім оладкам. У випадку пасти на основі пива цей залишок дає газу час для випаровування. Коли виймати тісто, то найкраще це робити за 30 хвилин до випічки.

Млинцеве тісто: які дріжджі використовувати?

Щоб млинці були легшими, можна додати в тісто для оладок дріжджі. Але будьте обережні, це не повинно маскувати смак млинців. Тому рекомендується уникати надто гірких дріжджів.

Як дізнатися, чи вдалось тісто для млинців?

Якщо тісто пузириться, це лише результат бродіння різних інгредієнтів. З іншого боку, якщо воно покриється скоринкою або пахне кислим молоком, його краще викинути. Його можна зберігати в охолодженому герметичному контейнері до 48 годин перед використанням. Щоб не витрачати залишки млинцевого тіста, його можна заморозити в пластиковій пляшці, не наповнюючи доверху. Потім його можна поставити в холодильник, щоб повільно розморозити перед використанням.

Як приготувати млинці?

Просто вилийте ополоник тіста в центр дуже гарячої та щедро змащеної олією або вершковим маслом сковороди для млинців. Потім тісто розподіліть по боках, обережно покрутивши сковороду. Через 10 секунд креп має легко від’єднатися, і його можна буде перевернути ще кілька секунд.

Як зберігати млинці?

Щоб млинці залишалися теплими до подачі, покладіть їх на тарілку, поставлену над мискою, наповненою гарячою водою та накритою алюмінієвою фольгою. А щоб зберегти їх до наступного дня, млинці дуже добре зберігаються в холодильнику.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 33)
Наступна новина: Ефективне лікування ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
shakhmatov - 10.05.23

Мне, например есть чем поделиться, думаю не только мне.