У Тернополі поклали квіти до могил репресованих з нагоди Дня пам'яті та примирення

У Тернополі поклали квіти до могил репресованих з нагоди Дня пам'яті та примирення

11.05.23 12:10 0 177
Традиційно 8 травня відзначають День пам'яті та примирення й вшановують усіх тих, хто загинув під час Другої світової війни 1939-1945 років. Цього року Україна вдруге відзначає день перемоги над нацизмом в умовах повномасштабної збройної московської агресії.

З цієї нагоди у Тернополі відбулись поминальні заходи та покладання квітів до могил репресованих українців на Микулинецькому кладовищі.

«як і в роки Другої світової війни, Україна воює з агресором. Знову у центрі Європи нацисти зі свастикою «Z» рівняють з землею українські міста, вбивають українців. Однак тепер це – путінська московія. саме болотна країна увібрала в себе всі злочинні практики нацизму й комунізму, зазіхає на нашу територіальну цілісність і зруйнувала мир у Європі, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Україна неодмінно переможе, бо ми захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності проти імперських амбіцій рашистських злочинців. у День пам’яті та примирення, згадаймо усіх, хто ціною свого життя приніс мир всьому світу. Схилімо голови в пам’ять про загиблих».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розміщено 64 ...
Наступна новина: 34 додаткових стаціонарних ...

КОМЕНТАРІ