Кращі навушники Logitech: які обрати?

Кращі навушники Logitech: які обрати?

17.05.23 13:17 0 343

Logitech — це відома марка у сфері комп'ютерних пристроїв. Продукція виробника популярна та затребувана завдяки розширеній функціональності та високій якості. У цьому ціна повністю відповідає заявленим характеристикам.

6463b43c9f6bd.webp

Параметри вибору

Щоб зрозуміти, які ігрові навушники Logitech підходять для роботи, зверніть увагу на:

  • функціональність пристроїв;
  • комфорт у використанні;
  • ціну.

Щодо комфорту, то всі навушники виробника зручні для користувача, навіть якщо він проводить за комп'ютером багато годин поспіль. Також слід вивчити характеристики кожної моделі, щоб зробити фінальний вибір.

Найактуальніші моделі навушників цього року

Серед безлічі пропозицій користувачі та фахівці виділяють кілька моделей.

Logitech G Pro X

Універсальний варіант навушників, які укомплектовані мікрофоном знімного типу та проводом, що від'єднується, роз'єм якого становить 3,5 мм.

Переваги:

  • комфорт в експлуатації;
  • реалістичне та об'ємне звучання;
  • Blue Vo!ce — технологія, що покращує голосову передачу;
  • наявність дорожнього чохла, Y-розгалужувача.

Недолік один — залежність від програми для ПК.

Завдяки гарнітурі з DTS 2.0, що забезпечує об'ємне звучання та максимально точне встановлення відстані до джерела звуку, гравець здатний оперативно розібратись у шутері та визначити місце перебування супротивника.

Мікрофон знімного типу завдяки Blue Vo!ce не спотворює звук шипінням і зайвим шумом. Крім цього, є USB-адаптер зі звуковою картою зовнішнього типу. Використовувати всі можливості моделі можна, якщо вона буде підключена до ПК з програмою G Hub.

Навушники ідеальні для тривалого носіння. Амбушюри з дихаючим покриттям і наповнювачем, що має ефект пам'яті, ідеальні для багато годинної роботи. Існує також бездротовий варіант моделі.

Logitech G733 LightSpeed

Відрізняються тривалим терміном автономної роботи, що добре для людей, які перебувають за комп'ютером протягом декількох годин. Конструкція створена таким чином, що тиск на голову зменшується.

6463b43cbea28.webp

Переваги:

  • легкі;
  • досить великий радіус дії бездротового зв'язку;
  • мікрофон знімного типу з технологією Blue Vo!ce;
  • можливість налаштування RGB-підсвічування.

Виконані навушники у чотирьох кольорах у сучасному стилі. Амбушюри вентильовані з наповнювачем, що адаптує їх під особливості голови.

Працює модель з технологією Lightspeed, яка забезпечує на відстані 20 м стабільне бездротове з'єднання. В автономному режимі навушники працюють 20 годин. За невисокої гучності та без підсвічування цей показник збільшується до 24 годин і більше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 34)
Наступна новина: Навіщо проводиться ...

КОМЕНТАРІ