4 переваги життя в закладі кваліфікованого догляду

4 переваги життя в закладі кваліфікованого догляду

20.05.23 10:47 1 7767

Будинки престарілих є популярним вибором для літніх людей, які не можуть залишитися зі своїми сім’ями або потребують більшої підтримки, ніж може надати їх сім’я.

Але дехто не наважується відправляти свою родину до закладу для престарілих. Вони хвилюються, що це означає, що їхню кохану людину доведеться виселити з рідного дому та залишити з чужими людьми.

Якщо ви один із цих людей, вам нема про що хвилюватися! Є багато переваг для вашої коханої людини, якщо вона живе в закладі кваліфікованого догляду, про який ви можете дізнатися на сайті https://opika24-7.com.ua/uk/.

Продовжуйте читати, щоб дізнатися про п’ять основних переваг.

Соціальна залученість

Однією з найбільших проблем літніх людей є їхня самотність. Коли їхні діти переїжджають, а вони виходять на пенсію, важко отримати будь-яку соціальну участь. Ця відсутність соціальної активності пов’язана з погіршенням здоров’я.

Незважаючи на те, що деякі літні люди приєднуються до клубів і намагаються знайти регулярні заходи для участі, ці заходи зазвичай відбуваються лише раз на тиждень. Це означає, що вони спілкуються з іншими людьми лише кілька разів на тиждень, припускаючи, що у них є кілька заходів.

Але якби ваш старший родич був у житловому закладі, у нього була б жвава спільнота, з якою можна було б спілкуватися. У сестринських закладах є загальні кімнати та кілька щоденних групових заходів. Це означає, що ваша кохана людина постійно спілкується з іншими мешканцями, будує дружбу та насолоджується хобі.

Ці соціальні залучення мають вирішальне значення для того, щоб літні люди могли спілкуватися та постійно розвивати своє почуття ідентичності. Для соціального та психічного здоров’я вашої коханої людини кваліфікований будинок престарілих є одним із найкращих місць, де вони можуть бути.

Зменшення ризику травм

Літні люди, як правило, мають довгий список травм, від яких вони відновлюються або від яких вони страждають через спалахи. Це природний результат активного дорослого життя – їхні тіла вже не такі, як були раніше, і активне життя може мати негативні наслідки в наступні роки.

Коли люди похилого віку продовжують жити у своїх сімейних будинках, зазвичай у будівлях, які не призначені для людей похилого віку, це означає, що вони ризикують погіршити свої травми. Речі занадто важкі, або сходинки занадто високі. Коли вони самі, вони ризикують впасти, спіткнутися чи іншим чином поранитися.

Але в закладі кваліфікованого медсестринства все розроблено з урахуванням літніх людей, а кваліфікований медсестринський персонал готовий допомогти. Вони можуть наглядати за мешканцями та допомагати їм у разі потреби. Це значно зменшує ймовірність травм для ваших літніх близьких.

Індивідуальний догляд

Кожен житель різний. Деякі мешканці мають фізичні захворювання, які потребують постійної медичної допомоги. Інші можуть мати психічні труднощі, які вимагають спеціального медсестринського догляду, наприклад догляду за пам’яттю.

Завдяки команді кваліфікованих медсестер кожен мешканець отримує необхідну увагу. Вам не потрібно хвилюватися про те, чи отримує член вашої родини потрібні ліки.

Кваліфікований медперсонал може навіть керувати доглядом за штучною вентиляцією легенів, незалежно від того, чи це безпечне утримання когось на апараті штучної вентиляції легенів чи відлучення від нього.

Завдяки індивідуальному догляду ваш старший родич гарантовано отримає всю необхідну підтримку. Дізнайтеся більше про наші послуги та варіанти догляду тут.

Щоденна допомога у виконанні завдань

Повсякденні завдання є одними з найскладніших для людей похилого віку. Ось чому багатьом мешканцям медсестринських закладів потрібна допомога у виконанні цих завдань.

Одним із найбільш приємних прикладів цього є приготування їжі. Багато людей похилого віку втрачають інтерес до приготування їжі або намагаються знайти потрібну порцію, якщо готують достатньо для себе. Це також означає, що вони повинні планувати своє харчування, робити покупки та готувати їжу.

Для тих, кого розглядають для догляду за людьми похилого віку, є навіть небезпека, дозволяючи їм продовжувати готувати їжу вдома. Коли зір, слух і пам’ять не такі, як раніше, це означає, що на кухні може статися катастрофа.

Про все це піклуються заклади догляду. Мешканцям не потрібно турбуватися про організацію харчування. А родина може бути впевнена, що їхні близькі отримують добре збалансовану їжу та не загрожують собі на кухні.

Ще одне щоденне завдання, у виконанні якого багато хто цінує допомогу, — це прибирання. Літнім людям іноді важко підтримувати гігієну або виконувати прибирання та інші домашні справи. Прибиральники приїжджатимуть кожні кілька днів і мінятимуть постільну білизну, підмітають підлогу та роблять генеральне прибирання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 27)
Попередня новина: Как правильно сделать ...
Наступна новина: Як підібрати оправу для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
wertalby - 20.05.23

Все четко и по делу. Хорошо написано, благодарю.