Блог про нерухомість: все і про все

Блог про нерухомість: все і про все

22.05.23 13:06 0 15651

У вас є питання про нерухомість? Не проблема. Якщо раніше вам потрібно було звертатися за допомогою до агента з нерухомості, то сьогодні всю необхідну інформацію можна знайти в інтернеті, наприклад, дивитися тут. Питання купівлі, продажу, оренди житла, Популярні питання і відповіді на них, а також підводні камені, юридичні аспекти та поради досвідчених ріелторів. Все і про все. Читайте, дізнавайтеся і тоді будь-яка проблема стане для вас зрозумілою і простою. Кілька питань розглянемо в нашому огляді.

Подобова оренда квартир-прибутковий напрямок

На короткостроковій оренді можна заробити мінімум в два рази більше, ніж здаючи квартиру на тривалий термін. Але нюансів, в яких належить розібратися, тут досить. Починаючи від оцінки прибутковості квартири і закінчуючи прибиранням і пранням гостьових рушників. Все, що здається важким, можна доручити професіоналам, але тоді отримуваний дохід буде нижче.

Щоб перетворити короткострокову оренду в бізнес, належить прорахувати, хто і як буде займатися ремонтом, зустрічати і проводжати гостей, відповідати на відгуки і домовлятися з сусідами. Чи законно здавати квартиру подобово? Законодавство не забороняє здавати в оренду житлову і комерційну нерухомість. Здати квартиру подобово можна, навіть якщо вона чужа, але на таку угоду повинен погодитися власник. Тоді сторони підписують договір суборенди. Перший орендар оформляє довгостроковий договір, а потім може заробляти на подобовій оренді.

Коли вигідніше купувати і продавати дачу або ділянку?

Перш, ніж приступати до пошуків, визначитеся з метою покупки: літній відпочинок, Цілорічне проживання, хто буде жити. Ідеальним варіантом буде подумати на три-п'ять років вперед.

На що звертати увагу різним категоріям покупців при виборі дачі

  • Сім'я з дітьми. Безпека, хороший Інтернет для перегляду мультиків, дитячі майданчики, сусіди з дітьми, річки і ставки.
  • Постійно проживає пара на віддаленій роботі. Хороші зв'язок та інтернет, мінімум сусідів на випадок гучних вечірок.
  • Рибалки, грибники. Дика природа, ліси з урожаєм ягід і грибів, водойми з рибою.
  • Пара пенсіонерів. Безпека, город, водойма і ліс, дитячі майданчики для онуків, хороший зв'язок і Інтернет для спілкування з родичами.

Більше інформації чекає вас цілодобово на популярному порталі hgrh.net. Корисно, інформатиино і абсолютно безкоштовно!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 35)

КОМЕНТАРІ