Як зробити самому заміс для вейпів?

Як зробити самому заміс для вейпів?

25.05.23 12:41 0 185

Ті хто тільки починають парувати, зазвичай використовують готову рідину, а від вейперів зі стажем, можуть зробити заміс самі, враховуючи переваги, які їм більше подобаються. Якщо правильно зробити суміш, вона буде безпечною та гарно смакуватиме. Рідина буває нікотинова, або без нього, також можна врегулювати міцність, унікальний присмак та досягти економії на відміну від уже готових.
Перш ніж робити заміс, треба з'ясувати, що буде потрібно, на таких сайтах, як elfbar.com.ua, можна всі необхідні інгредієнти. Також, бажано, накидати рецепт, щоб не купити щось лишнє.

Робимо суміш

Щоб зробити суміш, треба обов'язково врахувати ті, наскільки парильник залежний від нікотину та скільки він палити. Для дуже запеклих курців дозу можна збільшити, але це треба робити обережно, щоб не отримати відруєння. Щоб виготовити рідину для вейпів, буде потрібно більшість таких компонентів:

  • дистильована вода;
  • нікотин (бажано органічний);
  • ароматизатори;
  • гліцерин;
  • пропіленгліколь.

Обираючи рецепт для виготовлення суміші, деякі з цих добавок, може не знадобитися, тому перш, ніж купити все, що потрібно, робиться рецепт з підрахуванням скільки чого потрібно. Тож почнемо робити заміс.

Першим кроком стане змішування гліцерину та пропіленгліколю, обов'язково треба враховувати пропорції, з тим розрахунком, що туди ще додасться дистильована вода. Коли це все змішане, настає черга нікотину, дозу якого треба підбирати дуже обережно та індивідуально. Починаючи парильники, які раніше курили цигарки, враховують нікотин помножуючи кількість цигарок на вміст цього компоненту, який викурювався щоденно.
Ароматизатори додаються на смак, але тут теж треба дивуватися, що написано на упаковці. Якщо є бажання, можна додати спеціальні добавки, перед цим ознайомившись з інструкцією від виробника.

Багато курців мають питання, чи потрібно заміс настоювати та скільки годин це потрібно витримувати. Чіткої відповіді дати неможливо, бо при виготовленні суміші, все залежить від основи, яка використовується, ароматизаторів, укладання вати, намотування та іншого. Але дамо кілька порад. Наприклад, ви зробили суміш чітко за рецептом, але бажаного результату немає, якщо відкласти її на один чи два місяці, за цю годину присмак може дуже змінитись у кращий бік. Для прискорення процесу можна суміш збовтувати один або два рази на день, після чого відкривати кришку на пару хвилин. Бажаємо вдачі при виготовленні!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 33)
Наступна новина: Як правильно вибрати ...

КОМЕНТАРІ