Тернопіль: співчуття міського голови з приводу смерті керівника ПП «Східний масив» Михайла Дереворіза

Тернопіль: співчуття міського голови з приводу смерті керівника ПП «Східний масив» Михайла Дереворіза

04.06.23 10:18 0 200
У літній першочеревний день наше місто сколихнула скорботна новина – після боротьби із важкою недугою пішов з життя директор ПП «Східний масив» Михайло Дереворіз.

Михайло Євгенович був зразком для наслідування для всіх, хто обрав непросту комунальну галузь. Був справжнім фанатом своєї справи, людиною з великим серцем, директором, наставником, порадником для свого колективу.

До останніх днів свого життя Михайло Євгенович, незважаючи на невиліковну хворобу, йшов у свій робочий кабінет, а коли перебував на лікуванні, то дистанційно керував своїм дітищем – ПП «Східний масив». Він поважав і цінував кожного свого працівника та завжди гордився своїм колективом.

Ця втрата – величезна трагедія для всіх, хто знав Михайла Євгеновича.

У скорботі схиляємо голову та поділяємо неймовірне горе, шукаємо слова підтримки рідним у годину скорботи та молимося.

Нестерпно боляче писати про Михайла Євгеновича в минулому часі і неможливо повірити, що це сталося насправді. Проте світлі спогади про того, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

Дякуємо вам, Михайле Євгеновичу, за те, що ви були і завжди залишитеся тим, кого хочеться наслідувати, з ким хотілося працювати і знайомством з ким можна пишатися.

Вічна пам’ять вам та Царство небесне!

Міський голова Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цього тижня у Тернополі ...
Наступна новина: В Тернополі у зв’язку з ...

КОМЕНТАРІ