Оголошення для всіх,хто виробляє більше ніж просто хліб на столі!

Оголошення для всіх,хто виробляє більше ніж просто хліб на столі!

09.06.23 18:09 1 317

Дозвольте представити вам пана Володю Бунецький, зірку нашого останнього шахрайського сезону! Він, на жаль, не актор, який виступає у фільмах про шахраїв, але, боже мій, він старанно доповідає зусиль, щоб стати головною зіркою в цій категорії. Вибачте, дозвольте мені перефразувати: Він не просто зірка, він справжній багнет у світі шахраїв!

Це чудо йти по конференціям та пропонує свої послуги, вимагаючи від людей гроші, а ті хто незгодні з його псевдо – послугами повністю зацікавитися відвертою брехнею та шантажем розповсюджуючи недостовірну інформацію про виробників.

Завдяки мені вивчили нове обличчя брехні, особливо коли це його застосовують виробники, які щодня підтримують нашу армію і ЗСУ. Ці неправдиві дані, які він неодноразово поширював, вводять в оману споживачів і підривають ділову репутацію компаній, завдаючи непоправної шкоди бізнесу та учасникам конференцій, та можуть кваліфікуватися одразу за декількома статтями Кримінального кодексу.
І найкраща частина? Це Чудо ще й зв'язаний з агресором-сусідом і пишеться своїми конференціями та впливовими зв'язками в Росії, поки наша країна є в стані війни. Служба Безпеки України, чудово, чи не так? Наче на нашому зерновому ринку не вистачає проблем...

А ще він "гордо" головує у своїй вигаданій організації на прізвисько "Палаєна асоціація України". Ну, хто не хоче бути головою фантазійної організації?

Тож давайте зупинимо цю фарсову п'єсу!

Давайте поставимо крапку в цій шахрайській виставі, що його веде Бунецький В.О., і покажемо йому,
що ми не глядачі його шарлатанської виставки.

Я знаю, мабуть, вам цікаво, як цей чоловік зумів відкрити власну "Палетну асоціацію України", чи він має власну школу магії, або це просто ще одна з його незлічених шахрайських схем? Ну, що ж, відповідь на це питання є така ж загадкова, як і сам Володя Бунецький.

Але знаєте, що не є загадкою? Що цей "геній шахраїв" завдає великої шкоди нашій спільноті та бізнесу, і це потрібно зупинити. Час відкинути в бік свій попкорн і виключити це горе-шоу.

Давайте об'єднаємося та відправимо це "клоуна" туди, де йому місце - у лави невдах, не даючи йому можливості далі грати з нашими життями та бізнесами.

Скажімо "до побачення" нашому "шановному" громадянину Володі, і зробимо це разом, бо ми - громада, яка не піддається шахраївству, а виступає і виступає проти нього!

https://www.facebook.com/100063863523965/posts/pfbid02Wa5nPKyMvjnebZBjzMutZFxn9S5UWWUjM3edVSqMM9Rvt9rXtw2X1NaDx81nDfUGl/

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 27)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
psihopsina - 09.06.23

ну что тут скажешь…