3 переваги,які кваліфікований догляд може надати вашій коханій людині

3 переваги,які кваліфікований догляд може надати вашій коханій людині

11.06.23 00:33 0 286

Як тільки людина залишає лікарню після лікування або одужання від серйозної хвороби, операції чи травми, наступним кроком, як правило, є прийом до медсестринського закладу. Деякі люди похилого віку та сім’ї воліють повертатися додому після перебування в лікарні, а не входити до спільноти для людей похилого віку з кваліфікованим доглядом.

Кваліфіковані послуги, медична допомога та страхове покриття самі по собі є причиною серйозно розглянути питання про кваліфіковану допомогу у приватному будинку для пристарілих https://zabota-o-blizkih.com.ua/, але також є багато переваг, які часто забувають.

Знижує ризик повторної госпіталізації

Коли людей похилого віку госпіталізують через хворобу чи травму, можливість повторної госпіталізації завжди викликає занепокоєння. Мета кваліфікованого медсестринського догляду полягає в тому, щоб уникнути повторної госпіталізації шляхом або відновлення певного рівня незалежності шляхом реабілітації, або перебування в кваліфікованому медсестринському догляді протягом більш тривалого періоду часу з комфортом вдома, а не в лікарні.

Однією зі стандартних переваг кваліфікованого медсестринського догляду є постійне медичне спостереження, щоб уникнути гіпертонії та інших ризиків для здоров’я, які часто виникають після перебування в лікарні. Догляд за ранами, ін’єкції, догляд за катетером, фізіотерапія та моніторинг життєво важливих функцій — усе це послуги кваліфікованого медсестринського догляду, які допомагають людям похилого віку не потрапляти в лікарню.

Спеціалізована терапія

З усіх переваг кваліфікованого медсестринства спеціалізована терапія є, мабуть, найефективнішою. Багато громад пропонують схвалену Medicare реабілітаційну допомогу, включаючи фізіотерапію, ерготерапію та логопедію. Фізична терапія зазвичай включає силові тренування для покращення рухливості та запобігання падінню, а також лікування болю для тих, хто страждає від хронічного болю.

Ерготерапія використовується для лікування причин, які заважають літнім людям займатися повсякденною діяльністю, і допомагає їм відновити або зберегти певний рівень незалежності. Логопедія зосереджена на лікуванні проблем спілкування та розладів мови, спричинених травмою чи хворобою, наприклад інсультом чи травмою головного мозку. Основна перевага кваліфікованого медсестринського догляду полягає в тому, що всі три методи лікування не тільки доступні, але й часто працюють разом, щоб забезпечити найкращий можливий результат для людини, яка отримує таку допомогу.

Соціальна залученість

Раптові зміни в стані здоров’я можуть бути приголомшливими для людей похилого віку, особливо після виснажливої хвороби або травми. Ізоляція може погіршити ситуацію. Бути в оточенні дбайливих медсестер, членів бригади та інших мешканців є однією з найцінніших, але часто забутих переваг кваліфікованого медсестринського догляду.

У багатьох громадах із кваліфікованим медсестринським доглядом, як і в незалежному проживанні та проживанні з допоміжним персоналом, мешканці можуть брати участь у захоплюючих, надихаючих соціальних програмах, розроблених відповідно до рівня їхньої мобільності. Доведено, що таке програмування значно покращує фізичне здоров’я кваліфікованих медсестер-резидентів і, що не менш важливо, їхнє психічне здоров’я.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 37)
Попередня новина: Как покрасить волосы дома?
Наступна новина: Эффективные методы ...

КОМЕНТАРІ