Міні-холодильники для офісу: комфортне зберігання продуктів на робочому місці

Міні-холодильники для офісу: комфортне зберігання продуктів на робочому місці

11.06.23 08:32 0 560

Важко уявити життя сучасного офісу без оргтехніки та агрегатів, які покращують комфорт та, як наслідок, збільшують продуктивність. До такої техніки відносять чайник та холодильник. Але якщо для офісу підійде будь-який чайник, то з холодильниками справа складніша.

Навіщо офісу потрібний міні-холодильник?

Насамперед холодильник в офісі значно скорочує час обідньої перерви та робить паузи відпочинку для співробітників коротшими. Крім цього, багато підприємств практикують вільний графік перерв, і співробітник може обирати час обіду або перекусів залежно від своїх потреб.

Тому набагато зручніше мати холодильник в офісі, де персонал зберігає бутерброди, напої та готові страви. Техніка стає вкрай необхідною влітку, коли аномальна спека знижує продуктивність офісних працівників.

Основні характеристики та переваги холодильників для офісу

Так як і техніка для дому, офісний холодильник вибирається за своїми функціональними характеристиками. Але якщо на кухні потрібна морозильна камера, то в кабінеті ніхто не зберігатиме заморожену курку. Тому параметри вибору агрегату для офісу значно вужчі. На що звертають увагу при виборі холодильника для офісу:

  • невеликий розмір;
  • однодверна комплектація;
  • без морозилки;
  • автономна система розморожування;
  • велика кількість полиць.

Під такі потреби потрапляють дві категорії агрегатів — міні-холодильники та винні камери.

Переваги стандартних холодильників перед винними є очевидними. Продукти і в офісі повинні добре охолоджуватись, але їм не потрібна чітка підтримка температури протягом тривалого часу. Внутрішні відсіки повинні бути зручними щоб легко поставити тарілку, покласти обідній бокс і пляшку з водою. Винні зразки мають спеціальні кошики для зберігання пляшок, які займають багато місця.

Види міні-холодильників: від компактних до повнофункціональних

Приставка «міні» сьогодні стосується лише позначення габаритів холодильника. Як правило, це моделі висотою до 100 см, шириною і глибиною до 60 см. Більшість агрегатів, незважаючи на компактні розміри, пропонують великий функціонал і продуктивність.

Термін служби можна збільшити, якщо враховувати кліматичну зону або температуру приміщення, в якому холодильник працюватиме:

  • Клас холодильника N – для температури повітря 16-32;
  • SN - 10-32;
  • ST - 18-38;
  • Т - 18-43.

Крім класифікації за температурними зонами, холодильник для офісу повинен мати мінімальне енергоспоживання (А, А+, А++), оскільки працює цілодобово. Які види міні-холодильників представлені на ринку сьогодні:

  • однокомпресорні;
  • з крапельною системою розморожування;
  • є верхня зона свіжості (0 градусів);
  • із вбудованим генератором льоду;
  • під електронним керуванням.

Для офісу краще вибирати вузькі високі моделі, таке габарити підходять під більшість робочих приміщень.

Популярні моделі міні-холодильників

Сучасна модель – RCSA 400K20 X середнього цінового сегмента підійде для великого офісу. Багатофункціональний холодильник з двома камерами, механічними налаштуваннями охолодження та заморозки. Завдяки одному компресору агрегат енергоефективний. Розморожування раз на 6 місяців.

Міні холодильник бюджетного сегменту West RX на 86 літрів легко встановити у невеликому приміщенні, габарити (45Х82Х45). Одні спільні дверцята. Морозильна камера із трьома рівнями заморозки.

MPM Product 90 – портативний міні холодильник на 90 л. Стильні скляні полиці, ручне налаштування температури відсіків зручне для невеликого колективу. Охолодити напій за 10 хвилин допоможе 9-літрова морозильна камера.

Правильне використання та догляд

Правила використання сучасних міні холодильників прості та полягають у кількох вимогах.

  1. Не можна ставити в камеру гарячі продукти та напої.
  2. Дверцята повинні бути щільно зачинені, тому посуд і продукти не повинні звисати з полиць.
  3. Не дверцята можна класти легкі продукти. Пляшки ставляться у нижній відсік чи кладуться на полицю.
  4. Необхідно чітко налаштувати температуру охолодження.

Вся сучасна техніка має внутрішні камери з харчового пластику, що самоочищується. Холодильник легко мити, зовнішній металевий профіль покритий глянцем, що відштовхує пил. Розморожування проводиться згідно з вказівкою виробника.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 31)

КОМЕНТАРІ