Автономне електропостачання

Автономне електропостачання

15.06.23 11:37 10 343

Сучасне життя немислима без постійного електропостачання, але до сих пір в деяких випадках підключення до електромережі може бути пов'язане з цілим рядом проблем. Щоб не залежати від примх міської електромережі і форс-мажорних ситуацій, а також отримати стабільний доступ до незалежного джерела електропостачання, варто передбачити резервне джерело електрики. Детальніше з рішеннями для організації автономного електропостачання можна прочитати на сайті www.kickstarter.com. Про можливості та особливості автономного електропостачання поговоримо більш детально.

Можливості автономного електропостачання

Автономне електропостачання сьогодні користується великим попитом як у приватних осіб, так і у організацій. Як правило, мова йде про підприємства, чий виробничий процес вимагає безперебійного електропостачання і самостійного контролю подачі електрики – а також медичним установам, де від якості електропостачання залежать людські життя. Такий стан справ, в першу чергу, обумовлено зносом централізованих електромереж.

До автономних джерел електроенергії відносяться:

  • Вітро і гідрогенератори
  • Сонячні джерела
  • Бензинові і дизельні генератори і т. д.
  • Можна розглядати ще й резервні джерела електропостачання, але як правила до них якраз і відносяться всілякі автономні генератори, батареї та акумулятори.

Варто сказати, що автономні системи енергопостачання дуже довговічні, паливо для них не дуже дорого, а переваги будуть оцінені по достоїнству вже при першому відключенні електроенергії або стрибку напруги.

Вибір альтернативного джерела енергії для автономного електрозабезпечення житлового будинку-дуже важливий і відповідальний момент, що вимагає серйозного підходу. Що стосується приватних будинків, то найпростіший і найбільш економний варіант - це установка в будинку резервного дизельного або бензинового генератора.

Недоліки незалежного електропостачання

Така система теж не без вади. До мінусів незалежної системи електропостачання відносять досить високу вартість обладнання і значні витрати на експлуатацію.

Електрики настійно рекомендують господарям дуже уважно проводити всі розрахунки і чітко з'ясовувати технічні параметри запланованої до монтажу системи. Інакше може виникнути ситуація, коли агрегат, що виробляє електроенергію, вийде з ладу, так і не встигнувши окупитися.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 40)
Попередня новина: Складнощі перекладу: ...
Наступна новина: УВАГА,ШАХРАЙ!

КОМЕНТАРІ

аватар країна
agv14 - 15.06.23

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
XIMIK_24 - 15.06.23

Понял не всё.

аватар країна
TomFraud - 15.06.23

Потиснув би руку автору, і дав по морді всім його ненависникам.

аватар країна
Orangesss - 15.06.23

хороший розповідь, все розкладено по полицях

аватар країна
jbright - 15.06.23

Це просто бомба !!!

аватар країна
maydan228 - 15.06.23

Всегда приятно читать умных людей. Спасибо!

аватар країна
Nicko77 - 15.06.23

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
Chap_Man - 15.06.23

Після прочитання навіть мені тема стала цікава.

аватар країна
tommybar - 15.06.23

Хорошая статья, узнал много нового!)

аватар країна
FuckFuckingFuck - 15.06.23

5кА! Відмінний пост!