У Рівненській області прокурори відстояли вирок наркокур’єрам

У Рівненській області прокурори відстояли вирок наркокур’єрам

17.06.23 09:36 0 147
Прокурори Рівненської обласної прокуратури відстояли в апеляційному суді рішення, яким двох іноземців засуджено за контрабанду та збут прекурсорів в особливо великих розмірах, а також за збут психотропних речовин ( ч. 2 ч. 4 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 2 ч. 3 ст. 305, ч. 1 ст. 307, ч. 2 ч. 3 ст. 311 ст. КК України).

Засуджені возили через кордон України з приховуванням від митного контролю таблетки, які у своєму складі містять прекурсор «псевдоефедрин», обіг якого у нашій державі обмежено. Чоловіки ж, при цьому, перевозили заборонені речовини в особливо великому розмірі, сукупна маса прекурсору склала маже 330 грамів, а його вартість – близько 10 тис. доларів США. Також для власного вживання та збуту іноземці везли ще й психотропну речовину «метамфетамін».

Вироком Залізничного районного суду м. Львова обвинуваченим призначено покарання у вигляді позбавлення волі терміном 12 та 10 років, з конфіскацією майна.

Не погодившись із таким рішенням суду захисники обвинувачених подали апеляційні скарги.

Проте, Львівський апеляційний суд, перевіривши вирок в межах апеляційної скарги та заслухавши доводи прокурора, рішення суду першої інстанції залишив без змін, а апеляційні скарги захисників – без задоволення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Керівник обласної ...
Наступна новина: В Тернополі міський голова ...

КОМЕНТАРІ