У Тернополі тривають поточні ремонти на прибудинкових територіях та проїздах

У Тернополі тривають поточні ремонти на прибудинкових територіях та проїздах

17.06.23 12:59 0 175
У Тернополі не припиняють ремонтувати прибудинкові території, тротуари й міжквартальні проїзди. Тривають й активні роботи з поточного ремонту автомобільних доріг.

На вул. Мирона Тарнавського працівники підрядної організації влаштовують корито, щебеневу основу під бордюр та вкладають бордюри. Попередньо тут відновили дощову каналізацію та вклали нижній шар асфальтобетонного покриття. Після завершення усіх інженерних робіт на цій ділянці влаштують верхній шар асфальту.

Триває ремонт покриття на шести прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах за адресами: вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця, 14-16; вул. Київська, 6; вул. Чернівецька, 52-58, в межах будинків №44-А та №50.

Проводиться влаштування бетонних сходів на вул. Василя Стуса, 2 та влаштування бордюрів на вул. Василя Стуса, 4. Підрядники понижують бордюри на пішохідному переході на вул. Павла Чубинського та на просп. Злуки.

Цими днями також відновили асфальтобетонне покриття проїзду на вул. Галицькій-провулку Галицькому (в місцях виконання робіт) в межах робіт з ліквідації підтоплення КНС №7 на вул. Галицькій і транспортній розв’язці вулиць Збаразька – Галицька – Вояків дивізії «Галичина» – Бродівська.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі 16 червня ...

КОМЕНТАРІ