У Тернополі робоча група обстежила 304 об’єкти фонду захисних споруд міста

У Тернополі робоча група обстежила 304 об’єкти фонду захисних споруд міста

17.06.23 10:11 0 143
З 3 червня у Тернополі працює робоча група, яка перевіряє об’єкти фонду захисних споруд цивільного захисту Тернопільської міської територіальної громади. До її складу увійшли працівники міської ради, представники служби надзвичайних ситуацій та поліції, які під час кожної перевірки надають рекомендації балансоутримувачам щодо стану укриттів.

Так, впродовж минулого тижня робоча група оглянула 304 захисних споруди цивільного захисту (будівлі, споруди, приміщення). За результатами обстежень з них не придатні – 20 об’єктів. Укриття, які закриті або до яких є зауваження, перевірять повторно, після чого будуть прийняті відповідні заходи.

Нагадаємо, робоча група, яка перевіряє укриття, створена на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді.

До слова, усі укриття, які є у Тернополі, нанесені на інтерактивну карту та доступні у мобільному додатку «е-Тернопіль» (посилання для iOS та для Android) або у розділі «Е-сервіси».

Звертаємо увагу, укриття та сховища у лікувальних закладах доступні лише для пацієнтів та персоналу медичного закладу, а укриттями у закладах торгівлі можна скористатися відповідно до їх режиму роботи. Графік роботи теж позначено на інтерактивній карті та у мобільному додатку.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ