Підопічні Тернопільського центру соціального обслуговування населення отримують продуктові набори

Підопічні Тернопільського центру соціального обслуговування населення отримують продуктові набори

17.06.23 13:31 0 175
Тернопіль продовжує підтримувати та надавати допомогу одиноким літнім людям, багатодітним сім’ям та тернополянам із соціально незахищених категорій населення.

Так, у рамках програми «Турбота» у нашій громаді підопічні Тернопільського центру соціального обслуговування населення отримують харчі у вигляді продуктових наборів.

«Разом з соціальними працівниками доставили продуктові набори потребуючим тернополянам. Одна з них – Марія Василівна Гулько. І навіть попри проблеми зі здоров’ям вона з усмішкою нас зустріла. На жаль, пані Марія може пересуватися у квартирі лише за допомогою ходунків та двох паличок. Проте не втрачає свій оптимізм і радіє гостям. Дякую усім, хто в такий складний час продовжує турбуватися про самотніх літніх людей», – зазначає міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, на базі центру продовжують функціонувати також соціальна перукарня, благодійна їдальня, працює безкоштовний пункт прокату засобів реабілітації.

Працівники центру проводять культурні та пізнавальні заходи для людей похилого віку, осіб з інвалідністю, осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах і внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі завершили ...
Наступна новина: 19 червня в Українському ...

КОМЕНТАРІ