В Тернополі міський голова Сергій Надал привітав дільничих офіцерів поліції напередодні професійного свята

В Тернополі міський голова Сергій Надал привітав дільничих офіцерів поліції напередодні професійного свята

17.06.23 09:40 0 132
Щороку, 18 червня, в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. Напередодні професійного свята тернопільських офіцерів привітав міський голова Тернополя Сергій Надал.

З нагоди свято правоохоронців відзначили подяками та цінними подарунками. Декілька дільчих офіцерів поліції нагороджено Нагородним знаком міського голови за зразкове виконання службових обов’язків.

«Дільничі офіцери – представники важливої ланки правоохоронних органів, яка знаходиться найближче до людей. Ваша виваженість, професійність, здатність оперативно реагувати на проблеми громадян - це ті якості, які дають можливість дільничним з честю і гідністю виконувати свої обов’язки, - відзначає міський голова. - Під час повномасштабної російської агресії ви разом з колегами довели свою професійність, виконуючи обов’язки на передовій, деокупованих територіях, прифронтових та тилових містах. Щиро дякую за працю і готовність прийти на допомогу, бажаю зберегти довіру від людей, професійного та кар’єрного росту, після виконання завдань повертатися до своїх родин живими та здоровими і якнайшвидшої перемоги та миру».

Також працівникам поліції було подаровано ноутбук та багатофункціональний офісний пристрій.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Рівненській області суд ...

КОМЕНТАРІ