Сім прибудинкових територій та міжквартальних проїздів ремонтуються цього тижня у Тернополі

Сім прибудинкових територій та міжквартальних проїздів ремонтуються цього тижня у Тернополі

17.06.23 10:33 0 138
Цього тижня у Тернополі продовжили відновлювати асфальтне покриття проїзної та пішохідної частин на семи прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах міста.

Зокрема, ремонтні роботи тривають за такими адресами: вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця,14-16; вул. Київська, 6; вул. Чернівецька, 52-58; вул. Олександра Довженка, 1. На завершальному етапі роботи у дворі на вул. Євгена Коновальця, 18. Також нещодавно працівники підрядної організації завершили ремонт прибудинкової території на просп. Степана Бандери, 72 та міжбудинковий проїзд на просп. Злуки між будинками №19 та №21.

Тривають роботи на вул. Василя Стуса, 4, де проводиться вкладання ділянки фігурними елементами мощення. Пандус у межах сходів та пішохідного переходу влаштовують на просп. Злуки. Разом з тим проводиться пониження бордюрів на пішохідних переходах: вул. Замонастирська, вул. Павла Чубинського та на просп. Злуки.

На вул. Мирона Тарнавського продовжують влаштовувати корито та щебеневу основу під бордюр, вкладати нові бордюри. Попередньо тут відремонтували проїзну частину вулиці та вклали нижній шар асфальтобетонного покриття. Також заплановано влаштування верхнього шару асфальту після завершення усіх робіт.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як вибрати газонокосарку?
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ