З Тернополя для військовослужбовців територіальної оборони передано квадрокоптер

З Тернополя для військовослужбовців територіальної оборони передано квадрокоптер

20.06.23 11:30 0 294
481-й день повномасштабного російського вторгнення. Тернопіль продовжує допомагати військовим обладнанням, тактичним спорядженням та іншими необхідними речами на передовій.

Цими днями завдяки спільним зусиллям культурного фронту та працівників Тернопільської міської ради для захисників із 105-ої окремої бригади територіальної оборони передано квадрокоптер DJI Mavic 3.

«Українські військові впевнено продовжують метр за метром звільняти наші землі від окупантів. Тернопіль залишається надійним тилом і буде продовжувати допомагати військовослужбовцям. Цей коптер, який передаємо для тероборонців є результатом спільної праці, - розповідає міський голова Сергій Надал. - Театр-студія «Сузір?я» поставили виставу у стінах нашого театру, частину квитків на яку купили працівники міської ради, ще частину передали родинам військових та сім’ях полеглих захисників. Нехай це обладнання допомагає вам нищити окупантів та рятувати життя».

Також висловлюємо подяку за підтримки ініціативи Тернопільському обласному методичному центру народної творчості та його керівнику Володимиру Вермінськомута благодійному фонду «Покрова».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Українському Домі ...

КОМЕНТАРІ