Як обрати найкращі сережки для вашої форми обличчя?

Як обрати найкращі сережки для вашої форми обличчя?

21.06.23 19:07 2 527

Сережки - це прикраси, які доповнюють образ. Вони можуть бути стриманими для повсякденного носіння або більш екстравагантними для особливих випадків, а також є різні форми, матеріали і вони можуть бути прикрашені всіма каменями. А для більш детального ознайомлення вам необхідно перейти за посиланням. Але це правда, що при виборі сережок ми схильні нехтувати важливим критерієм: відповідністю формі обличчя. Якщо ви хочете виділити обличчя і носити сережки, які будуть на вас пасувати, дотримуйтесь наших порад.

Наші поради щодо вибору ідеальних сережок

Багато хто не ставить запитань і вирішує носити сережки будь-якого типу незалежно від форми обличчя. Якщо ви хочете, щоб прикраси ідеально поєднувалися з вашою статурою, ми радимо вам вибрати сережки з формою, протилежною формі вашого обличчя. Поспостерігайте за своїм обличчям і його формою, потім за своїми прикрасами й експериментуйте, щоб зрозуміти, ви побачите, що одні сережки мають здатність підкреслювати ваші достоїнства і тому вашу красу, а інші підкреслюють ваші недоліки.

Якщо у вас кругле обличчя

Якщо ваше обличчя має досить округлу форму, ширше біля вилиць, ніж біля підборіддя, подовжені та звисаючі сережки підкреслять ваше обличчя до досконалості. Ваше обличчя виглядатиме стрункішим і довшим. Ми радимо вам віддавати перевагу простим формам і уникати занадто громіздких моделей. Вам також чудово підійдуть невеликі квадратні сережки. Ви можете вибрати, наприклад, сережки, що починаються з тонкої лінії і розширюються нижче, цей тип прикрас ідеально підходить для вашої форми обличчя. Кучері, яких слід уникати, - це шпали, сережки-кільця і занадто круглі кучері, які тільки підкреслять округлість вашого обличчя.

Якщо у вас квадратне обличчя

Якщо у вас доволі квадратне обличчя, набагато краще носити круглі або висячі сережки округлої форми, як-от каблучки, сережки у формі краплі... Вам ідеально підійдуть середні або довгі сережки із закругленими краями. Овальні форми та обручі дадуть змогу пом'якшити риси обличчя, а також лінію підборіддя і привнесуть певний баланс у незграбні лінії обличчя. Обличчя з досить широкими квадратними щелепами також можуть пом'якшити свої різкі риси обличчя. Вам також слід уникати квадратних або прямокутних сережок, які тільки підкреслять форму вашого обличчя.

Якщо у вас серцеподібне обличчя

Якщо ваше обличчя серцеподібної форми, лоб ширший за щоки, а нижня половина обличчя звужується сердечком, за порадою, даною на початку нашої статті, вам доведеться підібрати модель, протилежну до форми обличчя. ваше обличчя тому: вузьке вгорі та ширше внизу. Це зробить лінію підборіддя ширшою. Найбільш підходящими локонами для вашого обличчя, безсумнівно, будуть висячі локони, ширші донизу, локони у формі люстри і трикутні моделі. Також підійдуть круглі й овальні моделі за умови, що нижня частина ширша за верхню.

У вас може бути ідеально симетричне обличчя у формі ромба. У цьому разі, щоб врівноважити гостре підборіддя, виберіть сережки-краплі або сережки, які падають вище підборіддя. Ті, що ширші внизу, допоможуть заповнити нижню частину вашого обличчя, тож ваше обличчя виглядатиме більш збалансованим.

Якщо у вас овальне обличчя

Для овальної форми обличчя, з округлою лінією підборіддя і яскраво вираженою лінією росту волосся можна носити сережки будь-якої форми. Кожен з них прикрасить ваше обличчя, тому не соромтеся побалувати себе! Найбільш до лиця - круглі форми, кільця, шпали і круглі підвісні завитки. Короткі або середні сережки, такі як сережки-гвоздики або трикутні сережки, цілком підійдуть. Однак ми радимо вам уникати моделей, що спускаються нижче підборіддя: вони значно подовжать ваше обличчя.

Якщо у вас довге вузьке обличчя

Якщо ваше обличчя довге, худе і вузьке, вам ідеально підійдуть короткі та широкі сережки. З ними ваше обличчя здаватиметься ширшим і, отже, коротшим. Ви можете вибрати маленькі каблучки, сережки у формі люстри, ромба, маленькі гвоздики, краплі, середні й великі каблучки або навіть квадратні сережки. Маленькі соні також відмінно виглядатимуть на вас, щоб підкреслити ширину обличчя.

Якщо у вас обличчя трикутної форми

Якщо ваше обличчя трикутної форми, тобто у вас тонкий лоб і широке підборіддя, що виступає, ми рекомендуємо вибирати сережки, які не збільшують ширину лінії підборіддя. Таким чином, ви можете віддати перевагу коротким і тонким сережкам, як-от сережки-гвоздики і міні-кільця, уникаючи звисаючих сережок.

Якщо у вас обличчя у формі перевернутого трикутника

Для тих, у кого обличчя у формі перевернутого трикутника, з широким чолом і вузьким загостреним підборіддям, ви можете вибрати кучері, які додадуть ширину лінії щелепи, щоб збалансувати форму обличчя. Тому ми віддаємо перевагу сережкам у формі сльози або краплі води.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 37)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
satanhit - 21.06.23

просто афигенно!!!!))

аватар країна
heizieh - 21.06.23

Спасибо за статью оказалась очень полезной.