Корисні аксесуари для вашої зброї

Корисні аксесуари для вашої зброї

21.06.23 12:45 1 453

Так уже склалося, що сьогодні зброя необхідна для забезпечення особистої безпеки. Але щоб ваш револьвер в потрібний час був в робочому стані потрібно за ним добре доглядати. Корисні аксесуари полегшать використання і догляд, тим більше що купити все необхідне можна онлайн на сайті https://arsenal911.com.ua/. Тут представлений широкий асортимент товарів для безпеки, спорту та активного способу життя. А що вам знадобиться для вашого зброї ми розповімо в нашій статті.

Корисні гаджети для зброї

  • Відкидне кріплення для магніфера-корисний аксесуар. Відкидний механізм дозволяє прибирати і повертати магніфер на оптичну вісь прицілу без необхідності демонтувати його. Завдяки цьому Стрілець може швидко перемикатися з 3-кратного зображення на 1-кратне і навпаки, відкинувши пристрій убік одним рухом.
  • Антиковзаюча стрічка забезпечує високий рівень зчеплення. Абразивний матеріал великої зернистості, нанесений на плівку, забезпечує надійне зчеплення в будь-яких погодних умовах. Завдяки входить до складу полімеру покриття не боїться впливу кислот, лугів, води і жиру.
  • Дульний пристрій призначений для спрямування полум'я та ударної хвилі вперед.
  • Набір для чищення зброї.
  • Двостороння ручка взводу
  • Оптичні приціли і багато іншого.

З таким асортиментом ви можете не тільки своєчасно обслуговувати, але і модернізувати свою техніку. Продовжити термін служби і підвищити точність стрільби. Пошук відповідних аксесуарів завжди лушче здійснювати за моделлю, але якщо вам важко прийняти рішення, зверніться до менеджерів магазину. Вони вислухають ваші вимоги і допоможуть підібрати оптимальний вараїнт з урахуванням типу зброї, Ваших побажань і в рамках відведеного бюджету.

Правила догляду за зброєю

Грамотний і регулярний регламентний догляд за механізмами вашої зброї не тільки продовжує термін служби і ресурсність окремих механізмів зокрема і всього комплексу в цілому, але і позитивно позначається на працездатності механіки/автоматики, якості та зручності використання, результативності стрільби.

Безумовно, кожен зразок зброї комплектується супровідною документацією, в якій звичайно вказується, як часто і як саме повинні проводитися основні операції по догляду за зброєю. Застосовуйте м'які комплектні йоржики і Шомполи спільно з м'якою неворсистою тканиною – тільки натуральною. Пам'ятайте Головне правило-ощадливість, акуратність, доцільність і відсутність зайвих зусиль. Чистіть ті вузли і механізми, які потрібно чистити – це зазначено в рекомендаціях і схемах.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 28)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
bigbooms - 21.06.23

Велике спасибі, прикольно написано креативно