Чернігівські квест кімнати чекають на вас!

Чернігівські квест кімнати чекають на вас!

21.06.23 13:14 12 383

У Чернігові з'явилась нова туристична атракція – квест кімнати. Це інтерактивна гра, що призначена для команди від 2 до 5 гравців. Учасники повинні розв’язувати головоломки та виконувати завдання, щоб вибратися з кімнати за обмежений час (загалом мова йде про 60 хвилин). У Чернігові є декілька румів, які заслуговують на увагу.

Індустрія розваг розвивається шаленими темпами, але якщо ви ще не відвідали квест кімнати, то скоріш заповнюйте ту прогалину і поринайте у світи улюблених персонажів.

Руми «Ізоляція» являють собою квести, де команда гравців повинна виконувати завдання, розв'язувати головоломки та вибиратися з кімнати за годину. Це час для розваг, а ще корисне тренування уваги.

Куди ж сходити?

Нижче представлена добірка з 5 квест кімнат, які варто відвідати у Чернігові.

  1. «Лабораторія божевільного вченого». Вирушайте у захоплюючу подорож, де ви стикнетесь з таємничими експериментами, що можуть налякати, але й викликати цікавість. На вас чекають лабораторні приміщення, складні головоломки та креативні завдання. Рекомендований вік для відвідання від 10 років, але діти від 8 років можуть грати разом з повнолітніми учасниками.
  2. «Номер у готелі 1408» - кімната, зроблена за мотивами твору американського короля жахів. Оповідання витримало екранізацію з різними закінченнями для головного героя. То тепер і у вас є можливість потрапити до страшного номеру готелю «Дельфін», де причаїлося зло. Рум вимагає великої витримки та концентрації уваги від команди. Рекомендується відвідувати квест, починаючи з 14 років.
  3. «Пірати Карибського моря» - команда вирушає на борт судна грабіжників морів, де на неї чекають небезпечні випробування та безліч складних завдань. Від вашої ерудиції та вміння приймати швидкі рішення залежить те, чи зможете ви вибратися з руму, що являє собою зачарований корабель з небезпечними загадками і таємницями. Рекомендований вік від 12 років, а діти від 10 років вільні приймати участь у супроводі батьків.
  4. «Психіатрична лікарня» - кімната, яка змусить замислитися над тим, що є справжня реальність, а що є вигадана. Рум вимагає концентрації уваги, але при цьому захоплює на довгий час. Рекомендований вік від 12 років, а діти від 10 рочків вільні приходити разом із батьками чи іншими повнолітніми людьми.
  5. «Гоґвортс» - квест кімната, на створення якої організаторів надихнув чарівний всесвіт Джоан Роулінг. Вас чекають таємниці магічної школи, боротьба факультетів та з основним антагоністом. Учасникам доведеться розкрити безліч таємниць, щоб Волан-де-Морт залишив у спокої магічний світ. Кімната хоч і складна, але це і робить її цікавою. Рекомендований вік від 12 років, діти від 8 років можуть грати у супроводі з дорослим.

Тож питання «де розважитись в Чернігові» більше не постане, адже є квест кімнати! Відвідайте руми та отримайте незабутні враження та корисне тренування розуму. Забронюйте квитки зараз та насолоджуйтеся емоціями! Лінк для переходу izolyatsiya.com.ua.

Адреси: вул. Шевченка, 19; вул. Гетьмана Полуботка, 6.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 098-573-76-97, 050-889-11-79.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 33)
Наступна новина: Замовити магістерську ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Pypkins - 21.06.23

поза конкуренцією

аватар країна
ivanovavorona - 21.06.23

соглашусь с автором

аватар країна
irrinochka77 - 21.06.23

З уводольствіем потиснув би автору руку, його сайт - диво.

аватар країна
vaaster - 21.06.23

Дуже пізнавально, респект

аватар країна
anakatsuba - 21.06.23

прочитала с удовольствием

аватар країна
meowkantana - 21.06.23

Мало чувств.. но красиво…

аватар країна
swlabr - 21.06.23

А давно ли запустили этот сайт?

аватар країна
knstqq - 21.06.23

Сайт супер, побільше б таких!

аватар країна
alexwait13 - 21.06.23

А який це движок? теж хочу блог завести

аватар країна
Натали - 21.06.23

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
Duxelr - 21.06.23

Спасибо за интересный материал!

аватар країна
jid_mrak - 21.06.23

Красивый пост, многосмысленный…