Допомога біженцям у Польщі від Червоного Хреста

Допомога біженцям у Польщі від Червоного Хреста

27.06.23 17:30 0 255

Біженцям, які змушені були покинути свій країну і отримати захист в Польщі можна отримати додаткову фінансову допомогу від Червоного Хреста. Погодьтеся, тікаючи від війни, з сім'єю і одним рюкзаком, в чужій державі і зі страхом про майбутнє, кожна копійка в буквальному сенсі слова на рахунку. І якщо ви самостійно або разом з сім'єю зараз перебуваєте в Польщі, то можете отримати допомогу в розмірі 710 злотих на головного члена сім'ї і по 610 злотих на кожного наступного члена сім'ї, але не більше п'яти осіб. Як отримати грошову допомогу від червоного хреста можна дізнатися на інформаційних сайтах і порталах. Про всі особливості і подробиці далі в нашій статті.

Всім або не всім

  • По-перше, обов'язково врахуйте, що далеко не всі сім'ї можуть претендувати на дану виплату. Існують певні вимоги та умови, яким повинна відповідати сім'я. Тому перед тим, як подавати, чекати і вимагати, перевірте своє право на отримання грошової виплати.
  • По-друге, виплати, отримані від інших організацій теж враховуються. І якщо ви вже отримували допомогу від будь-якої іншої організації, то вже не зможете розраховувати на фінансову підтримку від Червоного Хреста.
  • По-третє, документи. Ви обов'язково повинні зібрати і надати необхідний пакет документів. Обов'язково перевірте, щоб все було у вас в наявності.

Великий плюс в тому, що для отримання виплати вам не доведеться їздити по містах Польщі і витрачати гроші на проїзд. Подати заявку можна онлайн через спеціальний додаток. Для цього необхідно встановити додаток, зареєструватися і, дотримуючись інструкції, подати заявку на отримання грошової виплати для вашої родини.

Термін

Не забувайте, що всьому свій час і на обробку інформації, передачу відомостей і виплату коштів теж знадобиться час. В середньому, на обробку заявки може піти від двох тижнів. Але це все дуже умовно. Підсумковий термін буде прямо залежати від ступеня завантаженості організації, кількість заявок в обробці та інших факторів.

Якщо у вас залишилися питання або виникли проблеми, складнощі з оформленням, ви завжди можете зателефонувати на гарячу лінію або знайти потрібну вам інформацію в мережі Інтернет. Пам'ятайте, сьогодні українцям допомагає весь світ, і ви не самотні!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 28)
Попередня новина: Почему смотреть сериалы ...
Наступна новина: Одноразки – достойная ...

КОМЕНТАРІ