Муніципальні інспектори продовжують патрулювати акваторію Тернопільського ставу

Муніципальні інспектори продовжують патрулювати акваторію Тернопільського ставу

28.06.23 13:43 0 253
Працівники управління муніципальної інспекції щодня проводять обстеження акваторії Тернопільського ставу, з метою попередження, виявлення порушень у сфері благоустрою і природоохоронного законодавства, зокрема, вилову риби, а також щодо дотримання правил поводження на воді у літній період.

Під час проведення профілактичних бесід муніципальними інспекторами, рибалка роз’яснено норми вилову риби та інші правила згідно чинного законодавства. Така робота буде проводитися надалі впродовж літньо-осіннього періоду.

Звертаємося до громадян, під час прогулянок вздовж прибережної смуги прохання не засмічувати територію дрібними відходами, обгортками, недопалками тощо. За порушення правил благоустрою у Тернопільської міської територіальної громади передбачена адміністративна відповідальність.

Якщо ви стали свідками вчинення правопорушення на водних об'єктах Тернопільської громади просимо повідомляти про це в управління муніципальної інспекції для реагування за номерами телефонів: +380730151481(Viber), +380674473186, +38 067 447 3278.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі 17 ордерів ...
Наступна новина: Тернопільський ансамбль ...

КОМЕНТАРІ