У Тернополі стартував базовий тренінг програми «Молодіжний працівник»

У Тернополі стартував базовий тренінг програми «Молодіжний працівник»

28.06.23 13:00 0 192
22 червня у Тернополі розпочався базовий триденний тренінг програми «Молодіжний працівник», який реалізовує Міністерство молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським молодіжним центром та за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

25 учасників вже встигли познайомитись з тренерами, а також обговорити базові принципи роботи з молоддю.

Участь у тренінгу беруть: лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю, працівники комунальних закладів та підприємств, правоохоронці, які відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому рівні, представники релігійних організацій залучених до роботи з молоддю.

На заході обговорено теми особливостей молодої людини, молодіжної політики та її циклу. Тренери поділились досвідом щодо ведення документів у сфері молодіжної політики та в інтерактивній формі розповіли про європейський підхід до молодіжної політики.

Організаторами: управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради та ГО "Центр Науки Тернополя" за партнерства Міністерства молоді та спорту України спільно з Всеукраїнським молодіжним центром та за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Тернополі 22 червня ...

КОМЕНТАРІ