28 червня для мешканців села Курівці Тернопільської громади виїзна бригада медиків проводила вакцинацію

28 червня для мешканців села Курівці Тернопільської громади виїзна бригада медиків проводила вакцинацію

30.06.23 12:34 4 174
28 червня виїзна бригада медиків КНП «ЦПМСД» за сприяння ДУ «Тернопільського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України» проводила профілактичні щеплення у с. Курівці Тернопільської громади.

Мешканцям села Курівці, які були заздалегідь повідомлені про приїзд медичної бригади, проводили вакцинацію від вакцинокерованих інфекцій, що передбачені Національним календарем профілактичних щеплень.

Одночасно пацієнтів оглядав сімейний лікар, за потреби визначався рівень цукру у крові, проводились швидкі тести вірусні гепатити «В», «С» та тропоніни, електрокардіографія. За потреби, пацієнти оглядались профільними спеціалістами (невропатолог) міського лікувально-діагностичного центру.

Упродовж дня зроблено 28 щеплень від дифтерії і правця. Проведено 37 швидких тестів на виявлення гепатиту В і 37 швидких тестів на виявлення гепатиту С. 37 особам проведено визначення рівня глюкози в крові, а також записано 20 ЕКГ. Сімейний лікар оглянув 37 пацієнтів, невролог – 25 осіб.

Нагадаємо, з метою проведення профілактичних щеплень медики КНП «ЦПМСД» 18 травня працювали у селах Малашівці, Кобзарівка, Чернихів та Іванківці Тернопільської громади.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: Чому домашнє завдання ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
MIXAHT - 30.06.23

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.

аватар країна
orion89 - 30.06.23

спасибі за цікаву ретроспективу!

аватар країна
ne_pasha - 30.06.23

я вже писала про це в своєму блозі

аватар країна
Avelan71 - 30.06.23

Знайомий стиль ...