Як вибрати надійний і високопродуктивний сміттєвоз?

Як вибрати надійний і високопродуктивний сміттєвоз?

30.06.23 12:09 0 339

Компаніям, що займаються вивезенням ТПВ, необхідні економічні та рентабельні сміттєвози, що відповідають всім вимогам, які пред'являють до них умови роботи. Асортимент сміттєвозів, представлений на ринку, величезний. Ознайомитися з моделями можна на сайті https://kievspecteh.com/ru/catalog/musorovozy, тут же ви можете дізнатися характеристики кожної моделі і замовити вподобану техніку. А наша стаття допоможе вам зорієнтуватися в розмаїтті технічних рішень і вибрати оптимальний варіант обладнання.

З чого почати вибір?

  • Тип кузова. Найпоширеніший тип сміттєвозів-кузовні, тобто оснащені кузовом, в який збирається сміття. У нашій країні найчастіше зустрічаються сміттєвози з кузовом прямокутного перерізу, найбільш простого і дешевого у виготовленні. Стінки такого кузова підсилюють металевими профілями. Більш сучасними і прогресивними є кузова округлого перетину, у деяких дві стінки мають округлу форму, У інших весь кузов циліндричний. Кузова такої форми не потребують додаткового посилення.
  • Спосіб завантаження. Сміттєвози з бічним завантаженням зазвичай використовуються в житлових районах. У більшості сучасних моделей сміттєвозів з бічним завантаженням оператор управляє робочим обладнанням за допомогою електричного пульта (іноді з джойстиком) і може робити це навіть не покидаючи кабіни. Сміттєвози із заднім завантаженням мають свої переваги. Завдяки тому, що у цих сміттєвозів приймальний бункер (або завантажувальний ківш у деяких моделей) знаходиться невисоко від землі, вони широко використовуються для збору ТПВ як в житлових районах, так і в супермаркетах, на промислових підприємствах і т. п. Крім них існують контейнерні сміттєвози, Роторні, платформні і т. д.
  • Місткість бункера-важлива характеристика, яка впливає на обсяг завантажуваного сміття. Чим більше зможе вмістити сміттєвоз, тим менше ходок йому доведеться зробити.

При виборі моделі обов'язково слід враховувати призначення сміттєвоза – для обслуговування житлових будинків, промислових підприємств і т.д. Подумайте, які параметри для вас найбільш важливі і вже виходячи з них вибирайте відповідну техніку. Якщо у вас виникнуть складності, ви завжди зможете звернутися до постачальника за детальною консультацією і допомогою у виборі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 37)
Попередня новина: В Тернополі на вул. ...
Наступна новина: Робочий план міського ...

КОМЕНТАРІ