Перенесення розеток

Перенесення розеток

03.07.23 10:52 0 422

Кваліфіковані електрики у Львові проводять роботи з ремонту та монтажу електрики у приватних будинках, квартирах, офісах та організаціях. Однією з найбільш популярних послуг є перенесення розеток. Таку роботу не слід робити самостійно або довіряти її випадковим майстрам. Не маючи достатніх знань і кваліфікації, можна припуститися серйозних помилок. У кращому випадку це призведе до відсутності живлення на окремій або всій ділянці мережі, а в гіршому – до займання проводки і, як наслідок, виникнення пожежі. Не варто займатися самодіяльністю, коли справа хитається електрики.

Коли треба перемістити (пересунути) розетки?

Насамперед клієнтів цікавить питання вартості послуг. Точна ціна озвучується фахівцем, який приїде на об'єкт та побачить обсяг робіт, необхідний для виконання, усі ситуації приватні та індивідуальні. Однак заздалегідь ви можете зв'язатися з нашими співробітниками за телефоном або за допомогою форми зворотного зв'язку, що є на сайті та описати проблему. Вам представлять інформацію про приблизну вартість усіх робіт, яка буде близька до реальної.

Отже, продовжимо. Роботи з перенесення розеток вважаються стандартними у таких випадках:

  1. Переїзд до іншої квартири. Нові власники нерухомості у 90% випадків роблять ремонт у придбаній квартирі. Досить часто, особливо якщо йдеться про вторинний житловий фонд, потрібно замінити розетки, у яких термін експлуатації вже закінчився, а заразом і перенести деякі з них в інше місце, що дозволить використовувати джерела живлення більш ефективно.
  2. Купуючи новобудову, споживачі гарантовано захочуть перемістити (пересунути) розетки та додати нові, оскільки забудовники завжди економлять і встановлюють їх у недостатній кількості та сумнівної якості. Змонтовані найчастіше виявляються зовсім не там, де хочуть власники нерухомості.
  3. Під час ремонту кухні та/або придбання іншого гарнітуру. Швидше за все, нові шафи розташовуватимуться дещо по-іншому, не так, як раніше. Можлива перестановка холодильника, посудомийної машини, мікрохвильової печі, варильної панелі, духовки і т.д. У будь-якому з цих випадків доведеться додати розеток або, у крайньому випадку, здійснити їхнє перенесення. Без цього просто не обійтись.
  4. Перестановка у квартирі/будинку. Зміни, внесені в інтер'єр, можуть спричинити те, що мешканцям незручно використовуватиме існуючі джерела живлення. У цьому випадку вони захочуть додати/перенести або замінити наявні розетки.
  5. Придбання нових меблів. Установка габаритних предметів практично завжди призводить до того, що виникає необхідність перемістити (пересунути) розетки.

Вище перераховані основні випадки, коли може знадобитися така послуга. Це не найскладніша робота, пов'язана з електрикою, проте її все одно має виконувати професіонал, щоб бути впевненим, що все буде зроблено грамотно з погляду безпеки.

Перенесення розеток: трохи про важливе

Будь-яка робота, пов'язана з поліпшеннями або змінами існуючого інтер'єру, повинна виконуватись у зручний момент. Це дозволить мінімізувати витрати. Ідеальним моментом для такого виду робіт є проведення ремонту.

Додавання/перенесення розеток під час ремонту

Якщо потрібно замінити розетки або здійснити їх перенесення, то краще це робити під час ремонтних робіт, а саме – до того, як буде проведено чистове оздоблення. В цьому випадку ніякої шкоди інтер'єру не буде завдано. Професійний електрик зможе спокійно проштробити стіну для прокладання кабелю та монтажу нового підрозетника.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 33)
Попередня новина: Каковы плюсы и минусы ...
Наступна новина: Як створити інтернет ...

КОМЕНТАРІ