Хто є власником автомобіля. Як дізнатися?

Хто є власником автомобіля. Як дізнатися?

03.07.23 11:48 1 1256

Інформація, яка міститься в реєстрі про транспортні засоби та їх власників, нараховує понад вісім мільйонів автомобілів. За допомогою номеру авто можна отримати доступ до різноманітних даних, що включають характеристики транспортного засобу, перелік інших автомобілів, що є у власника машини, дату реєстрації авто, а також перевірити легальність документів на машину та чи не була вона викрадена. Саме тому багато людей хочуть знайти авто за державним номером, щоб виконати перевірку.

Інформація про авто за номером допоможе знайти відповіді на багато питань, які можуть виникнути при покупці авто або його оформленні. Також інформація про машину за номером надає можливість використовувати дані у боротьбі зі злочинністю, що стосуються автомобілів. Отже, ця база даних має великий потенціал, який можна використати для різних цілей, і вона є незамінним інструментом для кожного, хто пов'язаний з автомобілями. Отримати більше інформації на тему: «Як дізнатись власника авто за номером», можна у статті, перейшовши за посиланням: https://youcontrol.com.ua/topics/perevirka-avto-za-nomerom/.

МВС перевірка авто по номеру: як виконати?

Доступ до бази даних VIN-кодів зареєстрованих авто в Україні тепер відкритий у МВС. За допомогою цих даних перевірити інформацію про транспортний засіб на вторинному ринку стало набагато простіше. За допомогою VIN-коду можна впевнитися, що авто не має пробігу зі зміненим показником, не було викрадене або ввезене в Україну без легально оформлених документів.

VIN-код є унікальним 17-значним номером, який містить інформацію про виробника, рік випуску, технічні характеристики, стан транспортного засобу та його історію. Ці дані можуть бути корисні для тих, хто планує купити машину, тому що вони дозволяють перевірити її історію перед покупкою.

Інформацію про транспортні засоби, які перебувають у розшуку, можна дізнатися на офіційному сайті МВС України. Для цього потрібно ввести державний номер автомобіля та VIN-код.

Також у сервісному центрі МВС доступна можливість перевірити наявність несплачених штрафів за порушення правил дорожнього руху за допомогою державного номера авто. Для цього потрібно авторизуватися в Електронному кабінеті водія та перейти на сторінку сервісного центру.

Інформація про власника авто за номером за допомогою YouControl

В аналітичній системі YouControl можна знайти дані про автотранспорт, який є власністю фізичної особи. Інформація, яку можна отримати, включає:

  • марку автомобіля;
  • модель;
  • рік випуску;
  • тип кузова;
  • колір.

Для того щоб скористатися цим сервісом, необхідно зареєструватися та ввести ПІБ власника авто та реєстраційний номер облікової картки платника податків (ІПН) у відповідні поля для пошуку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 29)
Попередня новина: Огляд Momentum True ...
Наступна новина: Чоловіче та жіноче ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
AllZer - 03.07.23

вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах