Яку форму басейну вибрати?

Яку форму басейну вибрати?

04.07.23 12:25 0 242

Перш ніж вибрати свій басейн, вам потрібно буде поставити собі кілька важливих запитань. По-перше, якої форми буде ваш басейн? Це питання важливе, тому що форма вашого басейну буде відігравати важливу роль в його інтеграції в ваш зовнішній вигляд. Наземні басейни доступні в попередньо розроблених комплектах найрізноманітніших форм. Замовити будівництво басейну ви можете на https://stonepools.com.ua/ua. Зроблено за індивідуальним замовленням також є альтернативою використанню 100% персоналізованого пулу.

Різні форми басейнів

Той факт, що це пул комплектів, не означає, що у вас буде обмежений вибір. Дійсно, залежно від типу обраного вами басейну, ви можете отримати вигоду з безлічі різних форм. Звичайно, не всі форми мають однакові характеристики, і у кожної є свої переваги. Тому вам доведеться зважити всі за і проти кожної форми, беручи до уваги можливості, які вони пропонують.

Проте, всі форми наземних басейнів можна розділити на 2 категорії: басейни, призначені для релаксації, і басейни, досить просторі для купання.

Якщо для вас літо римується з лінню і неробством, ось форми басейнів, які принесуть вам повне задоволення:

Круглий надземний басейн: дуже естетичний, цей невеликий басейн призначений, перш за все, для освіжаючого купання. З іншого боку, вам буде складно пов'язати довжини в такому маленькому просторі. Більшість круглих наземних басейнів, доступних у продажу або в Інтернеті, мають діаметр від 3 до 5,50 метрів і висоту від 1,20 до 1,32 метра. Кругла форма значною мірою поширена, ви можете знайти круглі басейни всіх типів. Якщо ви хочете користуватися тимчасовим басейном тільки під час відпустки, ідеальним варіантом буде трубчастий або самонесучий басейн.

Квадратний надземний басейн: цей басейн має такий самий вигляд, як прямокутний надземний басейн, але має таку саму площу поверхні. Таким чином, це прямокутний басейн у зменшеній версії, що підходить для відпочинку і невеликих майданчиків. Завдяки своїм скромним розмірам, це також дуже доступний басейн для покупки. Наприклад, ціна квадратного дерев'яного басейну іноді опускається нижче 1000 євро. Не кажучи вже про те, що ваш надземний басейн можна буде закопати, щоб отримати справжній підземний басейн.

Восьмикутний або шестикутний басейн: любителі оригінальних басейнів знайдуть тут те, що шукають. Нетипова форма цих басейнів, безсумнівно, прикрасить вашу ділянку. Оскільки неможливо отримати круглий дерев'яний басейн, ми рекомендуємо вам звернутися до цих альтернатив. Відносна близькість з точки зору зовнішнього вигляду створить ідеальну ілюзію.

З іншого боку, якщо для вас важливо мати можливість плавати в басейні, ось форми, до яких можна звернутися:

Прямокутний наземний басейн: класичний і позачасовий, прямокутна форма залишається улюбленою всіма завдяки своїм численним перевагам. Ідеально підходить для занять плаванням, прямокутна форма часто краще для розробки плавальних доріжок. Простота цих ліній також спрощує обслуговування басейну. Відсутність кривої полегшить проходження робота-басейну.

Овальний наземний басейн: ідеальна модель для тих, хто сумнівається. Ви вагаєтеся між довжиною прямокутного надземного басейну або чарівністю круглого басейну? Обирайте овальний басейн. Ця модель пропонує достатню площу поверхні, щоб правильно плавати, зберігаючи при цьому округлий вигляд.

Комплект або наземний басейн на замовлення: що вибрати?

Якщо конфігурація вашої землі не дозволяє ідеально інтегрувати моделі комплекту, можливо, ви могли б розглянути можливість виготовлення на замовлення. Вибираючи традиційний бетонний басейн, можливі всі форми. Ви зможете отримати басейн, що повторює контури вашого саду.

Однак майте на увазі, що створення індивідуального пулу буде набагато дорожче, ніж замовлення комплектного пулу. Крім того, оскільки це буде як мінімум напівзаглиблений басейн, вам доведеться врахувати земляні роботи, необхідні для реалізації такої роботи. Вартість аксесуарів також може бути вищою, оскільки їх доведеться виготовляти на замовлення так само, як і ваш басейн.

Нарешті, ваші смаки також відіграватимуть важливу роль. Хотіли б ви перетворитися на округлий басейн або в басейн зі строгими лініями? Ви також можете бути оригінальним, вибравши шестикутний або восьмикутний басейн. Тільки ви будете знати, що найкраще підійде для вашої зовнішності.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 38)
Попередня новина: Как правильно выбрать ...
Наступна новина: Солнечные панели: какую ...

КОМЕНТАРІ