Головні переваги звернення до приватного пологового будинку

Головні переваги звернення до приватного пологового будинку

06.07.23 17:47 0 431

Для кожної жінки пологи – це складний психологічний та фізіологічний момент у житті. Тому важливо серйозно поставитися до вибору пологового будинку, уважно вивчити відгуки та особисто відвідати заклад. Вибираючи пологовий будинок "Лелека": https://leleka.com.ua/ua/directions/childbirth/ у Києві, кожна майбутня мама отримує індивідуальний підхід, гарантію безпеки та конфіденційності, ввічливе ставлення з боку лікарів та медичного персоналу.

Переваги приватного пологового будинку

У приватному пологовому будинку сімейного типу "Лелека" кожна жінка відчує себе комфортно, спокійно та впевнено. Тут створено сприятливі умови для перебування, а до головних переваг належить таке:

  • зручне місце розташування;
  • гарантія безпеки;
  • конфіденційність;
  • індивідуальний підхід;
  • комплексна програма "все включено";
  • доступні ціни;
  • медичне страхування;
  • навчання майбутніх батьків;
  • наявність сучасного обладнання та першокласне матеріально-технічне оснащення.

У пологовому будинку "Лелека" працюють першокласні гінекологи та акушери, анестезіологи, хірурги та неонатологи з багаторічним досвідом успішної роботи. Вони завжди готові прийти на допомогу, у будь-який час доби та допомогти в екстреній ситуації.

У клініці є відділення патології новонароджених, у якому будь-якому терміні зможуть вчасно визначити відхилення від і не допустити зриву. У спеціальних палатах інтенсивної терапії виходжують новонароджених, які народилися раніше за визначений термін.

На базі приватного пологового будинку є перинатальне відділення, у ньому працюють кваліфіковані психологи. Вони підтримують майбутніх батьків, надаючи психологічну допомогу.

Еко: особливості та планування

Для тих пар, які не можуть мати дітей, сучасна медицина пропонує штучне запліднення – ЕКО. Ця процедура дає шанс стати батьками кожної сім'ї. Запліднення відбувається шляхом інсемінації чи інтрацитоплазматичної ін'єкції сперматозоїдів. Ембріон розвивається в інкубаторі, а потім переноситься до жіночого організму.

Це складна та дорога процедура, яка потребує наявності професійного обладнання, а успіх залежить від рівня професіоналізму лікарів та фізіологічних особливостей майбутньої мами. Завдяки застосуванню новітніх технологій, фахівцям вдається підвищити шанси стати щасливими батьками. Потрібна ретельна підготовка, яка починається з комплексного обстеження як жінки, так і чоловіка.

За результатами обстеження лікар-репродуктолог оцінює ймовірність успішного штучного запліднення. До головних показань до ЕКЗ належить патології маткових труб (які не підлягають оперативному лікуванню), відсутність у чоловіка еякуляції, ендометріоз у важкій формі та ін. Є й протипоказання, про які докладніше розповість кваліфікований лікар на консультації.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 33)
Наступна новина: Що таке відеопродакшн?

КОМЕНТАРІ