Багато людей особливо молодь, мають звичку курити кальян у барах, або клубах. Та найчастіше ставлять питання про можливість його використання вдома. Немає нічого простішого, бо усе необхідне можна купити зайшовши в інтернет-магазин кальянів, де вже є все, що для цього необхідно. Також існує багато відео на різних каналах, як зробити та заправити кальян, де розписане навіть вимочування тютюну, різання його та інші нюанси.
Але, всупереч простоті приготування, існують ризики отруєння та завдавання шкоди здоров’ю, тому обов’язково потрібно дотримуватись інструкцій.
Готуємо кальян вдома
Як ми вже усвідомили. без хоча б невеликого досвіду, з приготуванням кальяну, у домашніх умовах, краще не ризикувати. Але в кожній компанії знайдеться людина, яка хоч трохи, розуміється на цьому, та краще звернутися до неї. Для початку приготування знадобляться такі речі:
- кальян;
- тютюн для нього;
- вугілля;
- фольга або її замінник.
Тож починаємо підготовку до паріння. Першочергово треба якісно промити сам кальян, щоб запобігти змішуванню залишків попереднього паління та свіжого, якщо це не зробити, може з’явитись гіркота. Миється не тільки колба, але й чаша, шахта та усі трубки. Для такого процесу у продажі є спеціальний йоржик, який допоможе вичистити у самих важкодоступних місцях.
Після цього. колбу можна наповнювати водою, або рідиною на вибір парильника. Шахти повинні бути, приблизно, на два сантиметри у воді, це обов’язково. Також треба перевірити, щоб усі деталі, були щільно стиковані між собою, після цього можна починати розпалювати углі.
Далі починаємо набивати чашу. Для цього нам знадобиться десь 15 грамів тютюну, вираховується це, беручи до уваги, що в малих пачках, загальна вага, п’ятдесят грамів. Кожна з них, має свій присмак та аромат, тому, купити тютюн для кальяна, краще заздалегідь, враховуючи свої вподобання. Для повної віддачі усіх здібностей, суміш, потрібно, обов’язково розпушити та помістити до чаші. Треба прийняти до уваги, що гарний кальян вийде коли розпал тютюну буде рівномірний.
Коли це все зроблено. у суміші, необхідно проробити по центру, невеликий колодязь, який дасть такі привілеї:
- швидке прогрівання;
- рівномірне тління;
- повітря проходитиме по всій площі.
Після цього, накриваємо тютюн фольгою, у якій робимо багато невеликих отворів, по всій поверхні. Матеріал, який накриває суміш, не повинен його накривати, бо з’явиться гіркота. Тепер ставимо зверху вуглі та починаємо парити.
КОМЕНТАРІ
Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.
Ну жесть звичайно ...
Всегда приятно читать умных людей
ВАУ....=)
Хм ... У кожного Абрама своя програма.
чого струму не придумають ...
погоджуся з автором
Добавлю эту статью в закладки.
Хм… У каждого абрама своя программа.
Прямо навіть не віриться
клас!
Про що глаголят всі ці люди в коментах?
новина послав по інету.
цікаво. тільки назва якесь несерйозне.
познавательная тема
Да вы сказочник
ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!
Вот так история!
хорошая идея.
О чем глаголят все эти люди в комментах?
подкупила искренность статьи
Сайт супер, побольше бы таких!
Ну жесть звичайно ...
Мало почуттів .. але красиво ...
прочитала з задоволенням
Цікава стаття, дякую. Цікавить: чи буде продовження?
Чіпляє, відмінно написано!
С уводольствием пожал бы автору руку, его сайт - чудо.
Чудово ..
соглашусь с автором
Завжди приємно читати розумних людей. Дякуємо!
подробней пожалуйста
Чудово ..
Побольше бы таких статей
Чтож, статья интересная. Давайте подисскутируем…
отличный пример стоящего материала
думки здорові, але важко читати, не знаю чому.