Автоматичні гаражні ворота: особливості та переваги

Автоматичні гаражні ворота: особливості та переваги

10.07.23 10:34 2 467

Вибір гаражних воріт важливий момент для кожного господаря, адже від обраної моделі буде залежати не тільки зовнішній вигляд гаража, але і зручність експлуатації, безпеку і захищеність вашого майна протягом багатьох років. Останнім часом багато власників будинків все частіше стали замовляти автоматичні гаражні ворота. У чому причина: данина моді або дійсно кращий варіант? У цьому ми і постараємося розібратися в нашому огляді.

Особливості автоматичних воріт

Автоматичні системи відкривання воріт придумали для зручності та економії часу. Тому і головний плюс-відкриття / закриття регулюється дистанційно.

У першому варіанті залишати салон автомобіля не доведеться. На приводі монтується приймач, який при наявності сигналу приводить в дію движок. Сигнал допустимо передавати як з пульта, так і з невеликого брелока, який виглядає як пульт, але невеликого розміру.

Плюси системи: можливість налаштування управління з мобільного телефону. Для цього на пристрій встановлюється спеціальна програма. В обміні сигналів бере участь супутниковий зв'язок. По мобільному телефону допускається і відстеження стану автоматики. Система зручна тим, що вмикати/вимикати движок можна перебуваючи в радіусі дії приймача.

Види автоматичних гаражних воріт

  • Автоматичні розпашні ворота
  • Підйомно-поворотні
  • Секційний
  • Рулонні (рольставні)
  • Відкатні (зсувні)

Кожен вид має свої особливості та переваги. Щоб вибрати оптимальний варіант для конкретної ситуації потрібно вивчити плюси і мінуси кожної конструкції. Цю інформацію можна самостійно знайти в інтернеті або уточнити у менеджера компанії. Спеціаліст розкриє особливості та переваги кожної моделі, нюанси експлуатації і допоможе підібрати оптимальний варіант для конкретної ситуації, з урахуванням побажань замовника і в рамках відведеного бюджету.

Не менш важливою особливістю і одним з головних переваг перед звичайними воротами є і презентабельний, унікальний зовнішній вигляд. Дизайн автоматичних дверних полотен є настільки унікальним, що не здатний зіпсувати жоден ландшафтний дизайн. Навпаки, він може лише підкреслити його вишуканість і витончений стиль вашого будинку і всієї ділянки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 27)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Andantr - 10.07.23

просто афигенно!!!!))

аватар країна
egorbezshansov - 10.07.23

клас!