Вологий або сухий корм краще для собак?

Вологий або сухий корм краще для собак?

10.07.23 11:14 1 355

Намагаючись вирішити, що вибрати для вашого собаки, ви повинні спочатку знайти корм для домашніх тварин, який дає їм чудове харчування для задоволення їхніх потреб у здоров'ї. Їхня їжа також має бути чимось, що вони знаходять апетитним. Вологий корм - відмінний спосіб підвищити гідратацію вашого собаки, тоді як сухий може підтримати здоров'я зубів. Оскільки вологі та сухі корми володіють рядом плюсів, можна розглянути ще один варіант – годувати їх сумішшю, щоб дати вашому собаці збалансований раціон, що відповідає всім видам потреб.

Чим хороший сухий корм?

Власники домашніх тварин, як правило, віддають перевагу сухому корму для собак через простоту його прийому, але у сухого корму також є багато переваг для здоров'я. Однією з переваг годівлі вашої собаки сухою дієтою є те, що вона може підтримувати здоров'я її зубів. Текстура сухих гранул спонукає вашого собаку жувати перед тим, як проковтнути, що покращує їхнє травлення, а також допомагає чистити зуби. У преміальних раціонах харчування для дорослих і молодих песиків використовуються гранули S-подібної форми, які допомагають забезпечити ефект чищення. До речі, придбати їх ви можете в інтернет-магазині https://zoodom.kiev.ua/uk/pl-sobaki_pitanie_sukhoi_korm. Сухі корми часто також покриті гексаметафосфатом натрію, який допомагає зв'язувати кальцій у слині вашого собаки, уповільнюючи утворення зубного каменю між прийомами їжі.

Чим гарний вологий корм?

Хоча сухий корм може бути більш популярним вибором, деякі власники вважають за краще годувати свого собаку вологим кормом, щоб покращити смакові якості та дати своєму собаці додатковий приплив рідини. Оскільки вологий корм має насичений м'ясний аромат, вибагливі песики можуть бути зацікавлені в тому, щоб з'їсти свою їжу. У випадку домашніх тварин, які можуть не отримувати достатньої кількості води протягом дня, вологий корм може забезпечити їм додаткову гідратацію через високий вміст вологи.

Дайте вашому собаці найкращу суміш

Немає правильного чи неправильного, коли справа доходить до годівлі вашого собаки. Важливо переконатися, що вибраний корм для домашніх тварин забезпечує чотирилапого необхідною кількістю поживних речовин для задоволення її потреб. Суперпреміальні сухі та вологі формули, які представлені сьогодні на ринку, є повноцінними та збалансованими. Оскільки вологі та сухі корми мають різні індивідуальні переваги, змішане годування може бути рішенням, яке задовольнить потреби собаки, а також її смакові рецептори.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 28)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
mpoulsen - 10.07.23

Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.