Стимулятори росту для свиней: як діють і в чому їх перевага

Стимулятори росту для свиней: як діють і в чому їх перевага

11.07.23 00:12 0 397

Стимулятори росту для свиней є невід'ємною частиною підвищення якості м'яса і прискорення набору маси. На великих скотарських фермах практикують вигодовування свинок на біодобавках. Крім збалансованого раціону свинки потребують постійної підгодівлі вітамінами і мікроелементами. Широкий асортимент стимуляторів для свиней можна купити на сайті https://www.biona.biz/ru/product-category/livestock-ru/stimulyatory-rosta-dlya-svinej-ru/. Тут представлений найбільший вибір і доступні ціни. А більш докладно про стимуляторах і їх переваги ми розповімо в нашій статті.

Як стимулятори впливають на якість м'яса?

Звичайно, свіжа зелень і коренеплоди — невід'ємна частина раціону, але вони не дають необхідного приросту маси тіла в зв'язку з недостатньою поживною цінністю. Головну роль в прирості маси грають концентрати. Чим якісніше харчування отримує стадо і чим краще здоров'я тварин, тим вище ефект. Більшість біостимуляторів містять антибіотики, які не надають терапевтичного впливу на свиней і не застосовуються з лікувальною метою.

  • Стимулятори росту для свиней-речовини, що сприяють швидкому зростанню м'язової маси.
  • Адекватне використання гормональних стимуляторів росту дозволяє не просто збільшити кількість, але і підвищити якість свинини шляхом скорочення термінів відгодівлі. Природно, ніжніше і смачніше м'ясо буде у молодняка.
  • Значно підвищується поживна цінність м'яса, знижується кількість жиру, коли свинка вирощується на біодобавках.

Однак не варто занадто сильно старатися із застосуванням стимуляторів, інакше жирність знизиться надміру. Свинина без необхідної кількості сала буде жорсткою.

Якими властивостями повинні володіти стимулятори росту?

Кормові добавки для свиней повинні відповідати певному переліку вимог. Основна вимога-це швидке виведення з тіла, відсутність токсичного впливу на організм, гарне поєднання з їжею та іншими стимуляторами, не заподіяння шкоди кишечнику, не викликання звикання ризикованих мікроорганізмів до антибактеріальних засобів, в разі вживання антибіотиків.

Купити такі кормові добавки можна в спеціалізірвоанних інтернет-магазинах. Докладні описи, склад і характеристики допоможуть визначитися з комбікормом. А якщо у вас виникнуть складності або питання, менеджери магазину до ваших послуг.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 24)
Попередня новина: Фітоосвітлення для ...
Наступна новина: Металлический уголок: ...

КОМЕНТАРІ