Букети з троянд: що потрібно знати?

Букети з троянд: що потрібно знати?

11.07.23 21:49 0 386

Троянда по праву вважається найшикарнішою квіткою з усіх представників флори. Її можна дарувати чоловікам та жінкам із будь-яким соціальним статусом. Вона розумно виглядає на кожному заході. Але букети із цих кольорів універсальні не за замовчуванням. Їхня гармонійність досягається за рахунок продуманого підбору відтінків, кількості екземплярів. Неправильно складена композиція може викликати подив у отримувача. Тому вам не завадить дізнатися про правила складання букетів з троянд, їх оформлення. Ну а на сайті https://osocorflowers.com/category/hihantska-troyandy/ ви безпосередньо можете замовити букет з високих троянд з доставкою у Києві.

6 базових правил, які має засвоїти дарувальник букета

За допомогою троянд можна привітати зі святом близької людини, висловити свої почуття, виявити повагу або надати знак уваги. Все залежить від дизайну композиції. Наступні правила допоможуть вам скласти та подарувати букет відповідно до прийнятого етикету:

  1. Для юної дівчини потрібно купувати рослини, що наполовину розпустилися, або в бутонах.
  2. Дорослій жінці вручають пишні, повністю розкриті екземпляри.
  3. Чоловікові треба підібрати суцвіття у бутонах великого розміру. Вони мають бути на довгих стеблах.
  4. На будь-яку урочисту подію дарують композиції з непарною кількістю троянд.
  5. Якщо ви йдете на захід удвох із коханою людиною, вручати букет повинен чоловік.
  6. Подарунок подають винуватцю урочистості лише лівою рукою.

Скільки рослин має бути у букеті?

Кількість елементів у композиції може бути будь-якою. Головне, щоб воно було непарним і не дорівнювало 13.

Якщо ви хочете просто виявити повагу до колеги або друга, купіть 1 рослину або букет з 3 екземплярів. Цього буде достатньо простого знака уваги.

Глибокі почуття можна виразити букетом з 5 відтінків. Але краще вибрати композицію із 7 троянд. Сімка вважається магічним числом. Вона символізує щастя, успіх.

Коханій жінці можна подарувати композицію із 9 троянд. Але це лише зразкова кількість. Ваша кохана буде щаслива отримати букет із 11 троянд або з 15-21 (за винятком непарних). Чим більше екземплярів ви подаруєте, тим вище оцінюватиметься ваша любов.

На річницю весілля треба вручати дружині лише великі композиції. У такий спосіб ви покажете, що цінуєте свою обраницю та збираєтеся провести з нею все життя. Мінімальна кількість штук для такої події – 25. Але ви можете замовити і більше, аж до 101 і навіть 1001. Все залежить від глибини ваших почуттів та бюджету.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 31)

КОМЕНТАРІ