Аромати,що вдихають життя: найкращі рішення для домашнього парфуму

Аромати,що вдихають життя: найкращі рішення для домашнього парфуму

14.07.23 11:21 0 646

Аромадифузор для дому допоможе створити в оселі затишну та комфортну атмосферу. Ви можете підібрати один запах для всієї квартири чи різні аромати для кожної кімнати.

2VdG2ipkYssuewmWvCSZcTQ6lnIuAHBAPXFhgqB5.jpg

Особливості використання

Аромадифузори та спреї складаються з флакона та набору ароматичних паличок, які мають пористу структуру. Після відкриття ємності занурте в неї нижню частину паличок — і через їхню верхню частину випаровуватиметься рідина. У результаті, приміщення протягом довгого часу, аж до кількох місяців, буде сповнене чудовим ароматом. Лише після повного випаровування рідини знадобиться новий аромат спрей для кімнат, купити який можна в інтернет-магазині Lovelystore.

 

Зручно, що можна самостійно змінювати інтенсивність аромату залежно від потреб. Якщо потрібен ледь відчутний запах для дому, занурюйте у флакон лише одну-дві палички, а якщо хочеться його підсилити, можна скористатися більшою кількістю. Для застосування аромадифузорів важливе значення мають відсутність протягів, освітлення та гарна провітрюваність приміщення. Рух повітря і сонячне світло посилюють переміщення аромату кімнатою.

Користь аромадифузорів

Створення приємної атмосфери — це лише одна з функцій цих приладів. Вони здатні навіть лікувати та здійснювати мрії! Ароматерапія позитивно впливає на фізичне самопочуття і настрій. Вона допомагає зміцнити імунітет, подолати головний біль та інфекційні захворювання.Додайте в життя трохи магії! Кажуть, що аромати жасмину і троянди притягують любов.

Доречні аромати для різних кімнат

  • Спальня. Для комфортного відпочинку оптимально підійдуть запахи квітів, м’яти, кедра, а от від цитрусових ароматів, які дуже бадьорять, краще відмовитися. Актуальними є варіанти з використанням відомих парфумів.
  • Ванна кімната. Вибирайте свіжі аромати для дому — квіткові, цитрусові тощо. Пряні нотки будуть тут не дуже доречними.
  • Кухня. Нейтралізувати запахи їжі допоможуть лимон, базилік і бергамот. Особливо затишну та «смачну» атмосферу можна створити за допомогою ароматів випічки, кави чи фруктів.
  • Вітальня. Для цієї кімнати можна використовувати різноманітні аромати — квіткові (орхідея, жасмин), цитрусові, сандал. Під час вибору орієнтуйтеся на власні уподобання.

iedZS2mgVMSwLbt1DfKlN1CZ6pLPd7pztp10uK9Z.jpg

В інтернет-магазині Lovelystore ви можете придбати не лише аромадифузори, а й інші товари для дому, зокрема посуд, постільну білизну, кухонні аксесуари та годинники.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 34)
Попередня новина: Нужны деньги – бери ...
Наступна новина: Что такое служба доставки ...

КОМЕНТАРІ