Як вибрати комп'ютерний стілець для роботи і навчання?

Як вибрати комп'ютерний стілець для роботи і навчання?

16.07.23 17:29 0 353

Сьогодні комп'ютер є в кожному будинку. Для роботи за ним людям доводиться докуповувати безліч необхідних складових. І мова йде не тільки про колонки, принтер або клавіатуру з мишею. Облаштовуючи місце поруч з комп'ютерною технікою, важливо розмістити там якісне і зручне крісло. Комп'ютерний стілець -важливий елемент робочого місця. Правильно обрана модель забезпечить не тільки комфортну посадку, але також більш продуктивну роботу і здорову спину. А як правильно вибрати комп'ютерне крісло, ми розповімо в нашій статті.

Поради спеціалістів

  • Якщо ви сидите за комп'ютером рідко, недовго, і високий комфорт вам не обов'язковий, тоді можна вибрати серед простих офісних варіантів, головне — щоб вони підходили вам за розміром і вантажопідйомності.
  • Для маленьких дітей не варто купувати великі крісла «на виріст» в гонитві за турботою або економією. У великому, широкому і високому кріслі дитині буде незручно. Краще віддати перевагу дитячим моделям і разом з ростом дитини поміняти на більш дорослу.
  • Геймерські крісла-вибір не тільки ігроманів, але і тих, кому важлива анатомічна підтримка і зручність. Однак натомість доведеться задовольнятися агресивним дизайном.
  • Якщо ж вам дуже важливо, щоб крісло «не відсвічувало» в інтер'єрі — вибирайте серед стриманих тонів, навіть в середовищі геймерських моделей можна знайти більш спокійні бежеві, білі варіанти. Або придивіться до крісел керівника, хоча їх ціна часом порівнянна з вартістю якісного ігрового крісла з безліччю налаштувань.

На що слід звернути увагу в першу чергу

Спинка крісла. Вона обов'язково повинна бути з підголовником, щоб м'язи плечей і шийного відділу не були в напруженому стані і можна було відкинувшись назад розслабитися.

Навантаження на крісло. Воно вимірюється в кілограмах і вказується в характеристиках кожного виробу. Основна маса крісел розрахована на вагу користувача в 90-100 кг. зустрічаються, також, моделі, з навантаженням до 150 кг, і навіть 250 кг.

Механізм гойдання. Це можливість влаштовувати динамічні паузи, не встаючи з крісла. Похитування допомагають м'язам розслабитися і відпочити, що, безсумнівно, додає зручності в процесі використання. Функція корисна, якщо ви засиджуєтеся за комп'ютером більше 6 годин на день.

Сітка. Як правило, з неї виконується тільки спинка. Пружність матеріалу забезпечує необхідну підтримку хребту. А відмінна вентиляція-доступ повітря до спини. Крісла з сітчастою спинкою прекрасно підходять для задушливого офісу, в такому просто не спітнієш, і на одязі не залишиться мокрих плям.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 29)
Попередня новина: Основні причини,чому ...
Наступна новина: Подбор интерьера – доверить ...

КОМЕНТАРІ