LED екрани і зовнішня світлова реклама-потужний інструмент для залучення клієнтів

LED екрани і зовнішня світлова реклама-потужний інструмент для залучення клієнтів

16.07.23 17:37 0 294

Світлодіодні екрани на сьогоднішній день вважаються одними з найбільш ефективних рекламних носіїв, що застосовуються як всередині, так і поза приміщеннями. Це обумовлено відразу декількома факторами, серед яких висока яскравість і чіткість зображення, можливість трансляції повноцінних роликів, помітність і т.д. за своєю ефективністю вони сильно обганяють звичайні банери або білборди. Замовити такі екрани, світлові вивіски і LCD продукцію можна в першій рекламній компанії. Ознайомитися з продукцією, цінами і оформити замовлення можна на офіційному сайті https://1-rk.com.ua/. А на кого розрахована дана продукція і що потрібно знати для замовлення – про це ми детально розповімо в нашій статті.

Кому потрібні LED екрани і світлова реклама?

  • Компаніям з брендовою продукцією. Зовнішня світлова реклама підсилює позитивні асоціації до бренду компанії. Елегантна вивіска з світлових букв з логотипом, гармонійно вписана в атмосферу міського оточення, являє собою невеликий витвір мистецтва.
  • Салонам краси. За допомогою такого типу реклами можна створити унікальний імідж для закладу, а також підкреслити його відмінність і самобутність.
  • Мережевим кафе і ресторанам. Вони можуть використовуватися для відображення меню, спеціальних пропозицій та акцій, а також для представлення інформації про заходи та розваги.
  • Стадіонам і аренам. Для трансляції спортивних змагань та ігор. Вболівальники можуть стежити не тільки за ходом гри, але і бачити повтор ключових моментів, інформацію про матчі.
  • Супермаркетам. Вони використовують світлодіодні монітори для виведення інформації про товари і як до них пройти.
  • Аеропортам і автовокзалам. За допомогою світлодіодних табло пасажирам надають актуальну інформацію про рейси.

Що потрібно для замовлення світлових вивісок і екранів?

Якщо ви плануєте повісити світлову вивіску над Вашим закладом, то обов'язково повинні визначитися з її розміром, формою, колірним рішенням, смисловим наповненням і дизайном. Розмір можна замовити будь-який, тут потрібно орієнтуватися на габарити вхідної зони, архітектуру і особливості будівлі. Що стосується форм, то ви можете вибирати як стандартні прямокутні, круглі, квадратні рішення, так і замовляти індивідуальні форми або створювати написи без обрамлення. Ви можете підготувати свій дизайн або замовити його розробку під ключ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 37)

КОМЕНТАРІ