У Рівненській області за клопотанням прокурора військовим ЗСУ передадуть ще 20 000 пачок цигарок

У Рівненській області за клопотанням прокурора військовим ЗСУ передадуть ще 20 000 пачок цигарок

18.07.23 11:06 1 176
Прокурором Рівненської обласної прокуратури у суді доведено вину рівнянина, якого обвинувачували у незаконному придбанні, транспортуванні та зберіганні з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів (ч. 1 ст. 204 КК України).

Зокрема доведено, що чоловік, який офіційно не вів підприємницьку діяльність, орендував ряд приміщень на території обласного центру, де зберігав з метою збуту незаконно виготовленні підакцизні товари, до моменту викриття у ході санкціонованих обшуків.

Під час спроби транспортування чергової партії незаконно виготовлених тютюнових виробів працівниками поліції було вилучено 2000 пачок цигарок без марок акцизного податку України. А загалом у чоловіка вилучено понад 20 тис. пачок тютюнових виробів, орієнтовною вартістю 1 000 000 грн.

Рівненський міський суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 85 тис. грн штрафу. Крім того, за клопотанням прокурора і згідно з рішенням суду, вилучені цигарки підлягають передачі на потреби ЗСУ.

Рішення ще не набрало законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Загалом, з початку цього року завдяки таким клопотанням прокурорів військовослужбовцям ЗСУ передано вже понад 51 тис. пачок цигарок, конфіскованих в межах кримінальних проваджень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Как купить акции Alibaba ...
Наступна новина: 5 переваг купівлі ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Lizard00011 - 18.07.23

вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах