Що таке хайп-проєкти,чи варто в них вкладатися?

Що таке хайп-проєкти,чи варто в них вкладатися?

18.07.23 23:19 0 296

Хайп-проєкти сьогодні мають підвищений попит серед інвесторів, і на те є свої причини. По-перше, це гарантований дохід. Часто його розмір сягає понад 10%. По-друге, щоб стати учасником хайп-проєкту, необхідно докласти мінімум зусиль. У цій статті йтиметься про переваги та недоліки подібної стратегії, а також про те, що варто враховувати під час вибору проєкту.

Особливості вкладення коштів у хайп-проєкти

Хайп-проєкт – за визначенням прибутковий варіант. Інвестор автоматично стає частиною групи, що складається зі вкладників, які отримують пасивний дохід.

Хай там як, але вкладники все ж таки стикаються з певними ризиками. Завдання хайп-проєкту – залучити величезну кількість коштів та вкласти їх для отримання найбільшої вигоди. На папері все виглядає добре, проте іноді інвестори натрапляють на шахраїв, які розробили банальну фінансову піраміду. Насамперед звертайте увагу на вид програми:

  1. SCAM, який точно є дітищем аферистів.
  2. Інвестиційні проєкти, що працюють за системою Понці.

Щоб убезпечити себе від негативних наслідків, варто надавати перевагу останньому варіанту. Він розробляється за допомогою математичної моделі, що мінімізує ризик втрати коштів. Переваги такого варіанту:

  • простота процедури оформлення;
  • мінімум зусиль із боку вкладника;
  • великий прибуток.

На жаль, не обійшлося без недоліків. Насамперед зазначимо, що хайп-проєкт – це не автоматичний захист від ризиків. Алгоритм такий: спочатку резерв поповнюється, але згодом він згасає. Головне завдання інвестора – «зловити» пік та вивести гроші тоді, коли прибуток досягає максимальних показників.

Як отримувати дохід на хайп-проєктах

Є безліч стратегій інвестування в хайп-проєкти. У будь-якому разі важливо вибрати план дій та змінювати його, якщо щось піде не так. Є три стратегії заробітку. Вони відрізняються за прогнозованою прибутковістю.

  1. HYIP із великим прибутком. Це «швидкі» проєкти, які працюють від декількох днів до кількох тижнів. Мінімальний поріг дохідності – 60%, максимальний – близько 200%. Проте ризики високі. Важливо правильно вибрати момент, щоб вивести гроші.
  2. Хайпи з середнім прибутком. Такі проєкти найчастіше тривають кілька місяців. Тут можна заробити приблизно 45%. Це збалансований варіант у контексті доходу та ризиків.
  3. Хайп-проєкти з низькою прибутковістю. Це найнадійніший варіант, але грошей приносити порівняно небагато – 10–15%. Проєкт працює до кількох років.

Ресурси HYIP вимагають якісного професійного підходу. Це стосується не лише їхнього існування, а й розробки. Зробити такий проєкт самому, як і керувати ним, дуже складно, а іноді практично неможливо. Оптимальний варіант – замовити хайп під ключ в Україні, наприклад у професіоналів вебстудії Chyip.

Рекомендації для вкладників

HYIP – не для всіх. Тут варто знати певні тонкощі. Такий варіант може не підійти людям, які люблять повільні, надійні проєкти. Пропонуємо ознайомитися з рекомендаціями, які корисні інвесторам:

  1. Будьте обережні. Якщо обіцяють прибуток понад 200%, швидше за все, перед вами аферисти.
  2. Краще виводити гроші раніше. Але спочатку вам буде дуже важко вловити пік.
  3. Аналізуйте проєкт самостійно. У цій справі немає чарівної пігулки. Ви повинні власноруч розробити вигідну стратегію.
  4. Шукайте рефералів. Вкладники, яких ви приводите до проєкту, принесуть вам дохід.
  5. Розділяйте капітал. Нерозумно вкладати кошти в один проєкт. Краще розділити його між кількома варіантами.

Хайп-проєкти працюють у мережі, тому варто перевірити портал, домен, хостинг. Вважається, що сайти, адреса яких закінчується на ru, su, рф, розробляються шахраями.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 22)
Попередня новина: QUINTO - новий магазин ...
Наступна новина: Запчастини Al-Ko для ...

КОМЕНТАРІ