У Тернополі тривають роботи з відновлення тротуарів у різних мікрорайонах міста

У Тернополі тривають роботи з відновлення тротуарів у різних мікрорайонах міста

19.07.23 08:00 0 164
Підрядні організації, які виконують ремонтні роботи дворів та проїжджих частин також працюють і над відновлення пішохідних ділянок. У місті одразу на декількох вулицях тривають роботи з відновлення тротуарів.

«Окрім ремонту дворів і доріг у Тернополі проводяться ремонти тротуарів. Завершилися роботи з відновлення пішохідної частини на вул. Бродівській, на ділянці від вул. Галицької в напрямку до Бродівського шляхопроводу. Триває облаштування тротуару з пониження бордюрів і на просп. Злуки, поруч з парком Національного відродження, - відзначає міський голова Сергій Надал. - Паралельно ведуться роботи з пониження бордюрів на тих вулицях, де були звернення від мешканців, зокрема, на вул. Клима Савура та вул. Бережанській. Ще цього літа плануємо зробити ремонт тротуарів на вул. Князя Василя Костянтина Острозького та вул. Мирона Тарнавського».

Нагадаємо, нещодавно завершилися ремонтні роботи на вул. Юліана Опільського. Тут працівники підрядної організації зняли зношене старе покриття тротуару та провели демонтаж бордюрів. Було влаштовано піщано-щебеневу основу для фігурних елементів мощення, понижено бордюри, встановлено тактильну плитка та оновлено огорожу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Користь для здоров'я та ...
Наступна новина: На Рівненщині майже 5,5 га ...

КОМЕНТАРІ