Мультитул-компактно і функціонально

Мультитул-компактно і функціонально

19.07.23 11:36 2 256

Ви коли-небудь чули про мультитул? Може назва вам і невідомо, але з самим инструемнтом ви вже напевно зустрічалися. Наприклад, коли брали з собою у відрядження набір вилка, ложка, ніж і відкривачка – все в одному. Мультитул-багатофункціональний інструмент. З його допомогою можна відкрити консервну банку, вкрутити шуруп або загострити рибальські гачки. Крім універсальності, величезний плюс мультитула полягає в компактності, тому його зручно брати з собою на риболовлю, полювання або в турпохід. Такий предмет стане відмінним подарунком чоловікові. Великий вибір брендових моделей представлений на сайті https://leatherman-ua.net/ru/category/multituly. Продукція бренду відрізняється преміальною якістю і при цьому залишається доступною за ціною.

Що входить в мультитул?

У сучасний мультитул входить від двох до десяти пристосувань. Ось ті, що зустрічаються найчастіше:

  • Нож
  • Плоскогубці або пасатижі
  • Викрутка
  • Ножиці
  • Лінійка
  • Відкривачка.

Але точний набір інструменту ви можете вибрати самостійно з великого різноманіття варіантів. Мультитул, як правило, роблять з нержавіючої сталі. Ще є моделі з титану-вони більш міцні і легкі, але коштують дорожче. Завдяки зручному форм-фактору і невеликій вазі такий інструмент зручно носити при собі кожен день. Він може стати в нагоді і тим, кому за службовим обов'язком або в якості хобі часто доводиться працювати руками: ніколи ж не знаєш, коли може стати в нагоді штопор або хрестова викрутка!

Якщо ви переживаєте, що мультитул вважається холодною зброєю, ми вас заспокоїмо: мультитул не є холодною зброєю. Це побутовий інструмент і його носіння не заборонено.

Як вибрати мультитул?

Головний критерій вибору-наявність необхідних інструментів. Перед покупкою ретельно обміркуйте, які інструменти вам дійсно часто потрібні, а без яких можна і обійтися, і підбирайте модель виходячи з цього. Другий важливий фактор-форма, пристрій і вага мультитула. Іншими словами, те, як він відчувається в руці. Також рекомендуємо заздалегідь занепокоїтися тим, де ви будете носити мультитул і чи підходить обрана модель для такого носіння. Ну і нарешті, запитайте себе: чи потрібен вам мультитул з можливістю модифікації? Чи плануєте ви міняти будь-які з вхідних у виріб інструментів? Така можливість позначиться на ціннику покупки, але буде неоціненною для тих, хто женеться за ідеальним мультиінструментом типу «все в одному».

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 25)
Попередня новина: Як правильно вивезти ...
Наступна новина: Необхідна амуніція для собак

КОМЕНТАРІ

аватар країна
lera_ne_lera - 19.07.23

прочитала с удовольствием

аватар країна
Yo_mum - 19.07.23

Каменти жгут! :-D