Як перевозити домашніх тварин в таксі?

Як перевозити домашніх тварин в таксі?

20.07.23 13:08 4 285

Навіть якщо ви не подорожуєте зі своїм вихованцем на далекі відстані, іноді виникає потреба куди-небудь його відвезти, наприклад, на плановий огляд до ветеринара. Великий собаці або несамовитим котячим криків не завжди зрадіють в громадському транспорті. Та й сама тварина, яка не звикла до вояжів на автобусі або в маршрутці, може отримати стрес від такої поїздки. Якщо у вас немає особистого автомобіля, найзручніше в цьому випадку буде скористатися звичайним таксі. Послуги таксі можна замовити в службі таксі Shark. Всі тарифи, правила і особливості читайте на сайті https://shark-taxi.ua/. У нашій статті ми розповімо про правила поїздки з вихованцем в таксі.

Правила перевезення тварин

  • Песики. Власник собаки повинен обов'язково мати повідець і намордник. Намордник повинен бути надійним і не обмежувати дихання собаки. Якщо тварина велике і важке, то його краще перевозити в багажнику або на задньому сидінні разом з власником. При цьому, необхідно переконатися, що собака не буде заважати водієві і не буде ковзати на задньому сидінні.
  • Котики. Перевезення кішок рекомендується в переносках із суцільним дном, або ж спеціальних прогумованих сумках. А також тварина повинна бути здоровою. Якщо у кішки є які-небудь захворювання, перевезення слід відкласти до повного одужання.
  • Птахи. Птахів перевозять в клітинах з піддоном. Якщо немає клітини, її можна з легкістю замінити звичайною коробкою, в якій попередньо потрібно виконати дірочки для вільного надходження повітря. Найголовніше, щоб вона не дихала холодним повітрям (це небезпечно для здоров'я). Тому в холодну пору року потрібно закривати коробку, клітку і перенесення — укутувати. А всередину обов'язково класти грілку.

Як підготуватися до перевезення?

Попередня підготовка. Перш ніж викликати таксі, переконайтеся, що ваш вихованець знаходиться в придатному для переміщення стані. Погуляйте з твариною, дайте йому попити, щоб уникнути неприємностей під час поїздки. Якщо ваш вихованець страждає на морську хворобу, ви можете звернутися до ветеринара за лікарським засобом.

Завжди попереджайте заздалегідь. Щоб не довелося скасовувати замовлення і чекати інший автомобіль, потрібно повідомити про вихованця до поїздки.

Привчіть улюбленця до перенесення. Якщо плануєте перевозити тварину в перенесенні, придбайте її заздалегідь. Бажано за кілька днів до виклику таксі, щоб ваш улюбленець встиг до неї звикнути. Будинки відкрийте переноску, приверніть увагу тварини. Нехай воно освоїться в ній, зрозуміє, що перебувати там безпечно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 28)
Попередня новина: Зачем рыбаку эхолот?
Наступна новина: Професійне створення сайтів ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Western6 - 20.07.23

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
gogi27 - 20.07.23

Я присоединяюсь ко всему выше сказанному.

аватар країна
Pauldunk - 20.07.23

Може Ваш сайт навіть підніметься у видачі за такий матеріал.

аватар країна
A_Tebya_ebet - 20.07.23

Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.