Бандана: універсальний аксесуар для літнього образу

Бандана: універсальний аксесуар для літнього образу

20.07.23 16:36 0 471

Невеличка однотонна чи з малюнком косинка може стати гарним доповненням літнього образу. Дійсно, бандана жіноча здатна підкреслити спортивний стиль дівчини у трендових велосипедках або навіть в одягу в стилі кежуал, а чоловіча зазвичай гарно пасує до майок та футболок, що роблять акцент на плечах. Жіночі, чоловічі, а також бандани для хлопчиків і дівчаток ви знайдете в інтернет-магазині FORTUNE.


QmftkWmVTWRTzThcb6uTfYojUxpZB0yk7B1JX9Yt.png

Як і з чим носити

Розповідаємо, як носити бандану після того, як складете її традиційним трикутником:

  • зав’язати навколо голови (класичний спосіб);
  •  закрити рот і ніс, щоб захиститися від вітру та пилу;
  •  прикрасити жіночу сумку чи рюкзак;
  •  зав’язати навколо шиї замість краватки чи шарфа;
  •  закріпити на зап’ясті як оригінальний браслет.

Як вибрати бандану?

Знайти ідеальні бандани чоловічі чи жіночі нескладно, якщо знати особливості цього аксесуара. Для носіння на голові підходять вироби розмірами 60 × 60 см або 70 × 70 см, виготовлені зі щільної тканини, яка не буде сповзати протягом дня. Якщо плануєте носити їх у контакті зі шкірою, вибирайте вироби з натуральних матеріалів — наприклад, бавовни чи шовку. Якщо будете використовувати для захисту обличчя — важливо, щоб бандана мала гарні вентиляційні властивості та не викликала алергічних реакцій на шкірі.

 

Для захисту від сонця випускають моделі з козирком. А от вибір кольору та малюнка є вашою особистою справою — можна зробити акцент на контрастному аксесуарі чи, навпаки, вибрати його під колір іншого одягу. Найпопулярнішими є геометричні й анімалістичні візерунки, тривалий час не виходять із моди аксесуари з принтами відомих брендів та абстрактними малюнками. Через схожість із піратськими головними уборами досить часто можна зустріти косинки з традиційною тематикою флібустьєрів на зразок кісток та черепа.


HdNx7yW95mdppTs1xNCQkM1xg5OHfKJtmmJBgMym.png

 

Якісні універсальні бандани з актуальної літньої колекції вже чекають на вас в інтернет-магазині FORTUNE. Тут ви знайдете десятки оригінальних моделей, які можна носити в будь-який спосіб, а також інші аксесуари: панами, кепки, берети, рукавички, купальники та плавки для купання тощо. На вибір доступно декілька способів оплати, а доставку у ваш населений пункт можна організувати одним з популярних в Україні перевізників на вибір.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 24)

КОМЕНТАРІ