Стоимость электрических теплых полов

Стоимость электрических теплых полов

22.07.23 00:41 15 286

Облаштовуючи свій будинок, ми намагаємося зробити його не тільки практичним та функціональним, а й максимально комфортним. Враховуючи, що в наших широтах більшу частину року холодно, комфорт більшою мірою пов'язаний із наявністю достатньої кількості тепла в будинку. Як один з сучасних способів обігріву приміщень і створення комфортних умов пропонується електрична тепла підлога, яку можна використовувати як основний обігрів, так і як додатковий вид обігріву. Основою системи є спеціальні нагрівальні кабелі або килим, прокладені під покриттям підлоги, які нагріваються від електрики і віддають своє тепло підлозі.

Переваги електричної теплої підлоги значні:

  • зручна температура підлоги. Особливо, якщо підлога в будинку викладена плиткою. Встановивши електричну теплу підлогу, вам буде набагато приємніше виходити з душу, готувати обід на кухні і т.д. Ви також можете дозволити маленьким дітям ходити босоніж без турбот;
  • режим комфортної температури повітря із можливістю її регулювання. Повітря над теплою підлогою нагрівається висоті 2-2,5 м, тобто. майже до стелі. А за допомогою спеціального термостату ви зможете регулювати температуру і запрограмувати потрібний режим;
  • естетика. Не потрібно буде встановлювати додаткових елементів опалення – радіаторів, конвекторів тощо. Інтер'єр від цього лише виграє!

Коли системи теплої підлоги вперше з'явилися у продажу, їхня ціна була доступна лише невеликому колу споживачів. Крім того, в основному встановлені системи водяного опалення, підключені до центрального опалення будинку. Відповідно, мрія власників квартир про теплі підлоги не виправдалася. Пропоновані в даний час електричні підлоги можна встановлювати будь-де – у приватних будинках, квартирах, на терасах, у комерційних приміщеннях, навіть у господарських спорудах, якщо в цьому є необхідність. Також із погляду ціни ця система стала дуже доступною. Якщо ви давно обмірковували ідею встановлення теплої підлоги, але турбуйтеся про те, скільки це обійдеться в результаті, поспішаємо вас заспокоїти і запропонуємо наш приблизний розрахунок, за які гроші ви могли б поліпшити і модернізувати свій будинок найближчим часом!

Які основні матеріали потрібні?

Виробники пропонують нагрівальні кабелі та нагрівальні мати для електричної теплої підлоги. Кожен із них має свої переваги – знаючи їх, ви зможете зробити вибір на користь того чи іншого виду опалення.

Основною перевагою нагрівальних кабелів є велика тепловіддача. Це пов'язано з тим, що кабелі зазвичай укладаються у шар бетону завтовшки 3-5 см, який дуже добре акумулює тепло. Відповідно, підлоги остигають дуже повільно, довше зберігаючи комфортну температуру та економлячи електроенергію. При складанні також можна регулювати відстань (крок) кабелів один від одного, розміщуючи їх ближче до місць, де ви хочете отримувати більше тепла. Слід врахувати, що встановлення нагрівальних кабелів підніме підлогу на кілька сантиметрів, що може бути небажаним у приміщеннях з низькими стелями. Сам процес збирання трудомісткий і вимагає покупки додаткових матеріалів – спеціальної фольгованої плівки, армуючої сітки, бетонної суміші тощо. Адже складання теж потребує відповідних знань. Якщо таких немає, доведеться викликати спеціалістів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 25)
Попередня новина: Навіщо вчити нову мову?
Наступна новина: Каковы преимущества жизни в ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
volli_roy - 22.07.23

Знайомий стиль ...

аватар країна
cera228 - 22.07.23

Всім привіт. Сподобався пост, ставлю 5 балів.

аватар країна
BROYDYAGA - 22.07.23

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
neuroleptic - 22.07.23

Мені нарвится стиль викладу

аватар країна
BoberMod - 22.07.23

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
Натали - 22.07.23

Велике спасибі, прикольно написано креативно

аватар країна
Buratozzz - 22.07.23

5кА! Відмінний пост!

аватар країна
ILIVEWITHOUTTHINKING - 22.07.23

пізнавальна тема

аватар країна
wutang313 - 22.07.23

5кА! Відмінний пост!

аватар країна
Dreik1306 - 22.07.23

Было интересно почитать!!!

аватар країна
Veter_run - 22.07.23

подкупила искренность статьи

аватар країна
VirginRouge - 22.07.23

Готовий дискутувати по темі?

аватар країна
SEBLOG_admin - 22.07.23

Хе-хе, мій перший коммент :)

аватар країна
ThePurpleDrunk - 22.07.23

мудро

аватар країна
Duhastovna - 22.07.23

Портал просто супер!