Понад 30 юних тернополян та дорослих взяли участь у фестивалі «ВідкрийТЕ спорт. Шахи»

Понад 30 юних тернополян та дорослих взяли участь у фестивалі «ВідкрийТЕ спорт. Шахи»

22.07.23 09:06 0 198
20 липня у парку Тараса Шевченка пройшов спортивний фестиваль "ВідкрийТЕ спорт. Шахи" з нагоди Міжнародного дня шахів. Понад 30 юних тернополян та дорослих виявили цікавість та долучилися до цієї події.

Учасникам, під керівництвом досвідченого тренера Ігоря Подольського, розповіли про правила гри та назви фігур і було розіграно декілька шахових партій.

Водночас, на локації гігантських шахів вирувала активність серед найменших, де можна було не кілька пограти фігурами, а й зробити чудове фото. Допоки початківці змагались за шаховою дошкою, професійні шахісти розв'язували шахові тактичні задачки.

Також в рамках заходу нагородили призерів дитячого турніру з шахів, який проходив у Тернопільській школі №10. Перемогу здобув Матвій Осадчій, учень 2-го класу ТЗОШ №10. Зазначимо, що цьогоріч у закладі освіти розпочав свою роботу гурток з шахів.

Після завершення заходу кожен учасник отримав сувенірну атрибутику та смаколики.

Організатори: управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради та Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення за підтримки Тернопільської обласної федерації шахів.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое pocketoption ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ