Тернопіль: міський голова оглянув чотири укриття у мікрорайоні «Дружба»

Тернопіль: міський голова оглянув чотири укриття у мікрорайоні «Дружба»

22.07.23 10:07 0 203
Триває інспекція укриттів у Тернополі. Днями міський голова Тернополя Сергій Надал оглянув чотири захисні споруди у мікрорайоні «Дружба»: приміщення ПК «Березіль» ім. Леся Курбаса, ТНВК «Школа - колегіум Патріарха Йосифа Сліпого» та два житлових будинки за адресами: вул. Дружби, 2 та вул. Дружби, 15.

«Спільно з представниками ДСНС продовжуємо перевірки укриттів на території міста Тернополя. Вкотре наголошую власникам приміщень, що такі обстеження захисних споруд будуть на постійній основі, нам важливо, щоб вони завжди були готові до використання, - розповідає Сергій Надал. - Укриття, що знаходяться в комунальних закладах, утримуються в належному стані і працюють вони в цілодобовому режимі. Зауважень щодо цих укриттів у представників ДСНС не було. Поряд з цим ми оглянули і декілька підвальних приміщень, що знаходяться в житлових багатоповерхових будинках. Звичайно, що вони відрізняються від тих, які облаштовані в комунальних приміщеннях. Однак, ті підвали, де була перевірка – прибрані, є освітлення та інші необхідні елементи».

Нагадаємо, знайти захисні споруди, які доступні у місті, громадяни можуть у мобільному додатку «е-Тернопіль» у розділі «Мапа укриттів» (посилання для iOS та для Android) та на сайті міської ради у розділі «Е-сервіси».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: 24 липня буде ...
Наступна новина: Управління освіти та науки ...

КОМЕНТАРІ