Брендовані крафтові пакети-ваш імідж і реклама

Брендовані крафтові пакети-ваш імідж і реклама

24.07.23 12:25 1 271

У сучасному світі, де упаковка відіграє важливу роль у сприйнятті продукту, створення унікального образу компанії через дизайн і брендування крафт пакетів стає все більш важливим. Сьогодні брендовані крафтові пакети виготовляються з натурального картону і являють собою міцні і екологічні пакувальні матеріали, але не тільки в цьому їх головний плюс. Вони істотно підвищують імідж компанії, є потужним маркетинговим інструментом і стануть просто ідеальним рішенням для будь-якої комерційної компанії. Втім, про всі переваги ми розповімо більш детально. А замовити таку продукцію вже зараз можна дуже вигідно та швидко в компанії «Арт-Прес».

У чому їх переваги

  • Крафт пакети є екологічно чистими, так як виготовляються з переробляється картону. Повітропроникність даної упаковки дозволяє використовувати їх для продуктів.
  • Вони володіють природним і природним виглядом, що привертає увагу споживачів.
  • При бажанні можна повністю опрацювати дизайн-від нанесення логотипу до створення унікального пакету в кожній деталі. Візуальні елементи, такі як логотипи, колірна гамма, шрифти та зображення, можуть допомогти створити впізнаваний та привабливий образ компанії на упаковці.
  • Брендовані пакети міцні і стійкі, що дозволяє зберегти товари в належному стані.
  • Вони є потужним маркетинговим інструментом, оскільки підвищують довіру до бренду, покращують імідж компанії та роблять ім'я більш впізнаваним.
  • Комунікація для просування. Крафтова упаковка надає можливості для комунікації зі споживачами. На ній можна розмістити інформацію про продукт, його особливості, інструкції по використанню або навіть історії компанії. Таким чином, крафт пакети стають не тільки функціональними, а й інформаційними, допомагаючи встановити зв'язок з покупцями і підвищити їх лояльність. На пакети можна нанести не тільки логотип або назву компанії, але і контактні дані, рекламний слоган або перелік товарів і послуг. Особливо популярним в останні час стало нанесення QR-коду соціальних мереж.

Види крафт-пакетів

Сучасні можливості виробництва дозволяють втілювати в життя будь-які дизайнерські рішення. Але найбільш затребуваними залишаються брендовані пакети без ручки, з міцною крученою ручкою і зі звичайною плоскою ручкою. Логотип зазвичай наносять на лицьову і зворотну сторону пакетів. Доступна ціна є ще однією ключовою перевагою на користь такого рішення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 27)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
myemptyworld - 24.07.23

Спасибо за Ваш труд!!